Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Το θέμα που επέλεξαν για τη βάφτιση του γιου τους και η μπομπονιέρα

Τίποτα δεν ήταν τυχαίο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης πραγματοποίησαν σήμερα (6/9) τη βάπτιση του επτά μηνών γιου τους, Νικόλα, σε μία όμορφη τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι, που κρατά την προσωπική του ζωή σε χαμηλούς τόνους, επέλεξε να μοιραστεί τη χαρά της βάπτισης με τους κοντινούς του φίλους και συγγενείς.

Το θέμα στη βάπτιση του μικρού Νικόλα δεν ήταν τυχαίο, με την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη να προσέχουν κάθε λεπτομέρεια. Το χρώμα που επέλεξαν για την τελετή ήταν το μπλε, ένα χρώμα που συμβολίζει τη γαλήνη και τη βαθιά σύνδεση, κάτι που επέλεξε για την εμφάνισή της και η γοητευτική τραγουδίστρια, μαζί με τις στενές της φίλες.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στικούδη & Βαγγέλης Σερίφης - Βάφτισαν τον μικρό Νικόλα: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η τελετή

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Το χρώμα που επέλεξαν για τη βάφτιση του γιου τους και η μπομπονιέρα

Η μπομπονιέρα στη βάφτιση του γιου της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη

Η μπομπονιέρα της βάπτισης ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, συνδυάζοντας κομψότητα και στυλ. Είχε τη μορφή καραβιού με μια άγκυρα, στοιχεία που θυμίζουν Ελλάδα και ταίριαζαν απόλυτα με το μπλε χρώμα που φορούσαν οι καλεσμένοι. Στην μπομπονιέρα αναγραφόταν το όνομα του νεοφώτιστου, Νικόλαος, και η ημερομηνία της βάπτισης, προσφέροντας μια υπέροχη ανάμνηση από αυτή την ξεχωριστή μέρα. Νονά του μικρού ήταν η καλή φίλη της Κατερίνας Στικούδη, Ελένη.

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Το χρώμα που επέλεξαν για τη βάφτιση του γιου τους και η μπομπονιέρα

Παρόλο που το ζευγάρι προτίμησε να κρατήσει τη βάπτιση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι καλεσμένοι δεν παρέλειψαν να μοιραστούν στιγμιότυπα από την εκδήλωση στα social media, επιτρέποντας στους φίλους και τους θαυμαστές να δουν μερικές από τις μαγευτικές στιγμές της ημέρας.

Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Το χρώμα που επέλεξαν για τη βάφτιση του γιου τους και η μπομπονιέρα

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά τη στενή τους σχέση και την αγάπη τους για την οικογένεια, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στις καρδιές τους. Η βάπτιση του Νικόλα ήταν ένα ακόμη βήμα στη ζωή του ζευγαριού, γεμάτο ζεστασιά και οικογενειακή θαλπωρή.