Κατερίνα Στικούδη & Βαγγέλης Σερίφης - Βάφτισαν τον μικρό Νικόλα: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η τελετή

Δείτε φωτογραφία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου, η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης βάπτισαν τον δεύτερο γιο τους σε μια τελετή για λίγους καλεσμένους, κυρίως συγγενείς και φίλους. Το ζευγάρι, που υποδέχτηκε το αγοράκι τους τον περασμένο Φεβρουάριο, επέλεξε την ίδια εκκλησία όπου είχε γίνει και η βάπτιση του μεγαλύτερου γιου τους, Βύρωνα.

Η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πως ο μικρός θα πάρει το όνομα «Νικόλας» από τον πατέρα της, ενώ νονά του νεοφώτιστου έγινε η καλή της φίλη, Ελένη. Η οικογένεια, γνωστή για τη διακριτικότητά της, προτίμησε να κρατήσει το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είχε κάνει και στην πρώτη βάπτιση.

Δείτε επίσης: Βαγγέλης Σερίφης: «Ε και ν' ακούσουνε τι έρχεται» - Η ανάρτηση για την επέτειο γάμου του με την Κατερίνα Στικούδη

Η πρώτη φωτογραφία από τη βάφτιση της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη

Παρά τη μυστικότητα, ο Dj Stephan μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Instagram, αποκαλύπτοντας το ευτυχές γεγονός στους ακολούθους του. Στη φωτογραφία ο Βαγγέλης Σερίφης κρατάει αγκαλιά τον γιο τους, με την Κατερίνα Στικούδη να στέκεται μπροστά στον ιερέα που τελεί το Μυστήριο

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Βάφτισαν τον μικρό Νικόλα

«Αισθάνομαι σιγουριά με τον Βαγγέλη και είναι πολύ υποστηρικτικός σε όλα. Έκλεισα τα μάτια μου και μας είδα με τον άντρα μου σε ένα σπίτι μόνους. Δεν μου άρεσε και έτσι προχωρήσαμε και έχουμε δύο. Θηλάζω παντού και συνέχεια. Τα παιδάκια μου να τα φροντίζουμε παντού χωρίς να μας πιάνουν οι ντροπές. Παντού και δημόσια θα τον σκεπάσω και θα κάνω τη δουλειά μας. Στο πρώτο μου παιδί δεν είχα πολλή υπομονή και έκανα τρεις μήνες. Τώρα με τον Νικολάκη είναι η δεύτερη φορά που το ζω», έχει δηλώσει η Κατερίνα Στικούδη για τον ερχομό του δεύτερου γιου της για να συμπληρώσει: «Δεν το πίστευα ότι το μωρό βγήκε τόσο γρήγορα. Κοίταξα τον Βαγγέλη με απορία. Σε 2,5 ώρες είχα γεννήσει, μια σπρωξιά, με έναν πόνο που λένε».