Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ποιος άνθρωπος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο… Γιατί ρε γ...ο τόση κακία, μίσος και έλλειψη αγάπης;»

Φανερά εκνευρισμένος ο παρουσιαστής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τα γυρίσματα για την νέα ταξιδιωτική εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο παρουσιαστής γυρνάει την Ελλάδα, επισκέπτεται φυσικά τοπία αλλά και αγαπημένους προορισμούς στους οποίους έχει βρεθεί στο παρελθόν, ανεβάζοντας συχνά στιγμιότυπα από αυτή την εμπειρία.

Δεν είναι όλα ευχάριστα, ωστόσο. Ακόμα και στα βαθύτερα δάση φαίνεται πως υπάρχουν επιτήδειοι που δεν διστάζουν να πετάξουν τα σκουπίδια τους, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ξεσπάει για το συγκεκριμένο θέμα και να μην κρύβει την απογοήτευσή του.

Δείτε επίσης: The road show: Το σοκαριστικό ατύχημα του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Έπεσε πάνω σε βράχο

Το ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Βρίσκομαι σ' ένα καταπληκτικό δάσος, κι ενώ περπατάμε, βλέπουμε ότι ήρθε ένας τύπος και πέταξε την απλώστρα για τα ρούχα και την γλάστρα του», ακούγεται να λέει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, φανερά εκνευρισμένος. «Ποιος άνθρωπος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο… Γιατί ρε γαμώτο τόση κακία, μίσος και έλλειψη αγάπης;», σημείωσε στην ανάρτησή του για όλους όσοι καταστρέφουν το περιβάλλον.

Θυμίζουμε πως το όνομα της νέας εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα είναι «The Road show» και ο παρουσιαστής ουσιαστικά θα ταξιδεύει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και θα γνωρίζει ανθρώπους που έχουν να μοιραστούν με εκείνον και το κοινό μια ιστορία τους. Οι πρώτες εκπομπές του, μάλιστα, αναμένεται να προβληθούν από την Κρήτη, αλλά στη λίστα των προορισμών του υπάρχουν πολλές άλλες περιοχές που επισκέπτεται αυτές τις μέρες.

Στα πρόσφατα γυρίσματα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε κι ένα ατύχημα, καθώς στην προσπάθεια του να κατέβει από ένα δύσβατο σημείο, μπλέχτηκε στις ρίζες ενός δέντρου και έπεσε πάνω σε έναν βράχο. Οι συνεργάτες του έτρεξαν στο πλευρό του και όταν διαβεβαιώθηκαν πως είναι καλά ξέσπασαν σε γέλια.