Η Αθηνά Οικονομάκου έπαθε λαρυγγίτιδα - «Βαθιά, ερωτικιά και...»

Το βίντεο που ανέβασε η ηθοποιός

Ελένη Μπορμπόλη
athinao1konomakou / Instagram
athinao1konomakou / Instagram

Ένα πρόβλημα με την φωνή της αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες η Αθηνά Οικονομάκου, καθώς η ηθοποιός πάσχει από λαρυγγίτιδα, όπως αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο, που δημοσίευσε με τη στενή φίλη και συνεργάτιδά της Κωνσταντίνα Βασιλείου, η Αθηνά Οικονομάκου ακούγεται να μιλά με πολύ βαριά φωνή που δε θυμίζει σε τίποτα τη δική της. Η ηθοποιός αποκάλυψε την διάγνωσή της με έναν ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο, λέγοντας:

«Εγώ της τα έλεγα, δε με άκουγε, ότι δεν υπάρχει φωνή. Βαθιά, ερωτικιά και σεξουαλικιά. Τώρα έχω ανοίξει, είμαι πολύ καλά. Είμαι καλύτερα. Δε ξέρω γιατί ήρθα στο γραφείο, αλλά θα πάω στο γιατρό, θα φύγω από το γραφείο. Ήρθα γιατί με διώξανε από το γύρισμα, δε μπορούσα να παίξω με αυτή τη φωνή. Δε τους άρεσε, δε καταλαβαίνω το λόγο. Ίσως γιατί υπάρχει ένα ρακόρ στην ηθοποιό. Κατά τα άλλα μια χαρά είμαι, μου αρέσει, το αγοράζω», αναφέρει στο βίντεό της η Αθηνά Οικονομάκου.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου & Μπρούνο Τσερέλα: Σε χλιδάτο ξενοδοχείο με θέα στην πισίνα και την θάλασσα στη Μύκονο - Η ρομαντική τους βόλτα με σκάφος στο ηλιοβασίλεμα

Δείτε το βίντεο:

Αθηνά Οικονομάκου: Σε ποια σειρά θα πρωταγωνιστήσει

Η Αθηνά Οικονομάκου βλέπει την ευτυχία τόσο στον έρωτα όσο και στα επαγγελματικά της. Μετά το όμορφο καλοκαίρι που πέρασε μαζί με τον σύντροφό της Μπρούνο Τσερέλα, ταξιδεύοντας σε διάφορα νησιά και χώρες, επέστρεψε στις επάλξεις και ξεκίνησε γύρισμα.

Ειδικότερα, η ηθοποιός πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση με μια νέα σειρά. Ο λόγος για το «Έχω παιδιά», το οποίο θα προβληθεί μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega.

Η υπόθεση της σειράς

Πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά στην Αθήνα του 2024; Υπάρχει εγχειρίδιο καλού γονιού; Η Σάρα και ο Μιχάλης «Έχουν παιδιά» και πλέον η ζωή τους ως ζευγάρι βρίσκεται σε... άλλη διάσταση. Η καθημερινότητα τους προσγειώνεται από το ροζ συννεφάκι σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία», όπου η καθημερινή ρουτίνα γίνεται περιπέτεια. Το περιβάλλον του ζευγαριού προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα μαζί φτιάχνουν τη ζωή «με παιδιά». Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο. Η κωμωδία θα καταρρίψει τους μύθους του υποδειγματικού γονέα, ιδανικού συζύγου, επιτυχημένης καριέρας και τέλειας οικογένειας.

Ένα δυνατό καστ ταλαντούχων και αγαπημένων ηθοποιών ενσαρκώνει χαρακτήρες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και αντιμετωπίζουν με χιούμορ συναρπαστικές καθημερινές περιπέτειες. Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής και τη σκηνοθεσία ο Διονύσης Φερεντίνος.