Γενέθλια για τον Νίκο Μουτσινά – Η έκπληξη, οι τρυφερές ευχές της Ματίνας Νικολάου και η τούρτα με τον τίτλο της νέας εκπομπής του

Το λογοπαίγνιο που θα συζητηθεί

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα (6/9) για τον Νίκο Μουτσινά. Ο παρουσιαστής γιορτάζει τα γενέθλιά του, γίνεται 47 ετών και δηλώνει πως βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του. Μπορεί να έχει επιστρέψει από τις διακοπές του, καθώς βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής, αλλά αυτό δεν θα τον αποτρέψει απ' το να γιορτάσει δεόντως. Κάθε άλλο.

Έκπληξη έκαναν στον Νίκο Μουτσινά οι συνεργάτες στη νέα του εκπομπή. Καθώς έμπαινε στο γραφείο βρήκε κλειστά τα φώτα, ενώ όταν τα άνοιξε ξεκίνησαν να του τραγουδούν το κλασικό κομμάτι των γενεθλίων.

Δείτε επίσης: Νίκος Μουτσινάς: Επιστρέφει και επίσημα στην tv - Η ανακοίνωση του ALPHA για το όνομα της εκπομπής

Το λογοπαίγνιο της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά που έγινε τούρτα

Ανάμεσα σε εκείνους που του ευχήθηκαν από κοντά ήταν φυσικά η Ματίνα Νικολάου. Η φίλη και συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά θα βρίσκεται στο πλευρό του και στο βραδινό show που ετοιμάζει, έχοντας δηλώσει ήδη πως είναι ενθουσιασμένη για αυτό το νέο βήμα.

Γενέθλια για τον Νίκο Μουτσινά – Οι τρυφερές ευχές της Ματίνας Νικολάου και η τούρτα με τον τίτλο της νέας εκπομπής του

«I love Νι Μου», έγραφε η τούρτα του παρουσιαστή, ο οποίος θα «παντρευτεί» το συγκεκριμένο λογοπαίγνιο το επόμενο διάστημα. «Νι Μου βραδιάτικα» ακούγεται πως θα είναι και ο τίτλος της βραδινής εκπομπής που ετοιμάζεται να παρουσιάσει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον Alpha, που φυσικά προέρχεται από τα αρχικά του (Νίκος Μουτσινάς)

Όπως και να 'χει, η φετινή χρονιά φαίνεται να είναι σημαδιακή για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση και αναμένεται να φέρει πάλι... ταραχή.

Δείτε το βίντεο με την έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά: