Δήμητρα Βαμβακούση: Βαρκάδα στο ηλιοβασίλεμα με σουβλάκια στο χέρι και τον Ντάνο - «Άκρως ρομαντικό»

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δήμητρα Βαμβακούση
Instagram / Δήμητρα Βαμβακούση

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος εδώ και μήνες βρίσκεται στην Σκιάθο, στον τόπο καταγωγής του, όπου διατηρεί την επιχείρησή του με θαλάσσια σπορ, αλλά και το airbnb του (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του), και φυσικά μαζί του είναι η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση και η κόρη τους.

Οι μέρες τους στο νησί περιλαμβάνουν πολλές βουτιές στη θάλασσα και βόλτες στα σοκάκια, ενώ πολλές φορές ο Ντάνος παίρνει τις γυναίκες της ζωής του με το σκάφος του και τους δείχνει τις όμορφες παραλίες και το ηλιοβασίλεμα κάθε φορά από εκεί.

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, η σύντροφός του δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία πάνω στη βάρκα, την ώρα που έτρωγε σουβλάκι και δήλωσε πως αυτό είναι ό,τι πιο ρομαντικό για εκείνη.

Η βόλτα του Ντάνου και της Δήμητρας Βαμβακούση με το σκάφος στο ηλιοβασίλεμα

«Προσωπικά το θεωρώ άκρως ρομαντικό: Σουβλάκια πάνω στη βάρκα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση της κόρης του: Η ημερομηνία, τα ονόματα και ο νονός

Βαμβακούση Ντάνος Βαρκάδα με σουβλάκια

Ένα story στο δικό του προφίλ ανέβασε και ο νικητής του πρώτου Survivor από τη στιγμή που ο ίδιος έδυε μέσα στη θάλασσα και ο ουρανός είχε γίνει πορτοκαλί. Αυτή είναι η αγαπημένη τους ώρα να βρίσκονται πάνω στο σκάφος και καταλαβαίνουμε γιατί.

Εντωμεταξύ, λίγο πριν κλείσει ένα χρόνο από την ημέρα που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της, η Δήμητρα Βαμβακούση δημοσίευσε μία φωτογραφία από το γαμήλιο πάρτι τους και μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για εκείνον. Παράλληλα, όμως, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα και στους ακόλουθούς της, οι οποίοι την έχουν "αγκαλιάσει" και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Δείτε επίσης: «Είναι καρμπόν ο Ντάνος, είναι κούκλος ο άντρας μου» - Η νέα ζωή μετά τη γέννηση της κόρης της

«Σαν ταινία. Ο χρόνος σταμάτησε εκεί.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους “άγνωστους” φίλους , τον κόσμο που μου έδωσε μια ζέστη αγκαλιά σαν να ήξερε πόσο ανάγκη την έχω. Όλα τα άλλα τα ξέρετε !

Θα ήθελα να σας ευχηθώ να μπορείτε να διακρίνεται πόσο ανάγκη έχει ο κάθε ένας από εμάς αυτή την αγκαλιά και να γίνουμε πιο ανοιχτοί άνθρωποι γιατί πίστεψε με ΟΛΟΙ έχουμε την δίκη μας ιστορία πίσω από το χαμόγελο.

Τέλος , δεν έχω λόγια για το πόσο ευλογημένη νιώθω για τον άνθρωπο μου που με νοιάζεται σαν τους γονείς μου και με αγαπάει όπως ο Χριστός», σημείωσε στην λεζάντα και τα like "έπεσαν βροχή".