Γιώργος Αμούτζας – Το νέο βήμα του ηθοποιού μετά τον Σασμό δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική

«Γκαζώνει» 5 μήνες αφότου κάηκε το αυτοκίνητό του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Αμούτζας – Το νέο βήμα του ηθοποιού μετά τον Σασμό δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική

Σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο θα δούμε σύντομα τον Γιώργο Αμούτζα, και δεν θα είναι στην τηλεόραση, ούτε στο θέατρο. Ο ηθοποιός, που ξεχώρισε για την ερμηνεία του ως «Νικηφόρος» στη σειρά «Σασμός» μπαίνει δυναμικά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και δηλώνει πανευτυχής γι' αυτό το νέο βήμα.

Ανάμεσα στα 19 πληρώματα που θα συμμετέχουν στο φετινό Ράλι Ακρόπολις θα βρίσκεται και ο Γιώργος Αμούτζας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Σπανέα για το Summer's Cool, ο νεαρός ηθοποιός υπήρξε αθλητής ιππασίας, έχει διακριθεί στους αγώνες ταχύτητας με μηχανές και φέτος παίρνει για πρώτη φορά θέση στη γραμμή εκκίνησης της ιστορικής διοργάνωσης.

Δείτε επίσης: J2US - Κάηκε το αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αμούτζα για το νέο του βήμα

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Αμούτζας δεν είχε μιλήσει για την αγάπη του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, παρά μόνο με μια δυσάρεστη αφορμή, όταν κάηκε το αυτοκίνητό του πριν από πέντε μήνες, όσο βρισκόταν στη σκηνή του J2US. Ο ίδιος πάντως δεν φάνηκε να πτοείται, παρά τις δυσκολίες.

«Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, ήταν ένας στόχος που είχα φανταστεί από παιδί και να που έχω την ευλογία και την τύχη να συμμετέχω σε αυτό τον αγώνα. Κάνει μεγάλη εντύπωση στον κόσμο, πλέον έχει αρχίσει να το συνηθίζει και ίσως δημιουργεί εντύπωση το γεγονός ότι τρέχουμε σε τόσο μεγάλη οργάνωση. Σίγουρα μαθαίνει ότι ασχολούμαι με το αντικείμενο έτσι κι αλλιώς», δήλωσε στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αμούτζας.

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως ο Γιώργος Αμούτζας είχε τρέξει και στο Ράλι Λειβαδιάς, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση στην οποία παίρνει μέρος.