Βίκυ Κάβουρα: Το έκανε πρωί βράδυ για 50 μέρες - Το μυστικό της για επίπεδη κοιλιά μετά τη γέννα της κόρης της

Το αποκάλυψε πρώτη φορά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βίκυ Κάβουρα
Instagram / Βίκυ Κάβουρα

Η Βίκυ Κάβουρα πριν από τρεις περίπου μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο έκτοτε έχει γίνει η προέκτασή της. Η καθημερινότητά της, πλέον, περιστρέφεται γύρω από εκείνη και γι' αυτό συζήτησε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, αποφάσισε να κάνει ένα Q & A, λύνοντας της απορίες των ακόλουθών της, με πολλούς, επειδή την βλέπουν να πηγαίνει στο γυμναστήριο και να κάνει πράγματα και για τον εαυτό της, να αναρωτιούνται πώς φτιάχνει το πρόγραμμά της.

Η καθημερινότητα της Βίκυς Κάβουρα ως νέα μαμά και τα μυστικά για το σώμα της

Η απάντηση ήταν απλή και σύντομη. «Απλό. Όπως θέλει εκείνη», είπε χαρακτηριστικά η ίδια, εξηγώντας πως το καθορίζει ξεκάθαρα η κόρη της.

Δείτε επίσης: Βίκυ Κάβουρα & Γιώργος Τζαβέλλας - Το ιδιαίτερο όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Βίκυ Κάβουρα καθημερινότητα με κόρη

Πολλές από τις ερωτήσεις αφορούσαν το γεγονός πως κατάφερε μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Με την ίδια να εξηγεί πως η γυμναστική και η σωστή διατροφή είναι ο βασικότερος τρόπος, αν και ποτέ δεν ζυγίστηκε κατά την διάρκεια της κύησης για να μάθει πόσα κιλά είχε πάρει.

Κατάφερε, όμως, να διατηρεί εντελώς φλατ την κοιλιά της και με ένα άλλο κόλπο που πολλές μαμάδες ήδη γνωρίζουν. Φόρεσε αμέσως ζώνη. «Ζώνη μετά τον τοκετό έβαλες;», την ρώτησαν και η ηθοποιός αποκάλυψε: «Έβαλα μέρα νύχτα για 50 μέρες» - δείτε εδώ το σώμα της και με μπικίνι.

Βίκυ Κάβουρα ζώνη εγκυμοσύνης

Στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε μήνες μετά την γέννα, αποκάλυψε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τα άγχη της μητρότητας: «Όταν έμεινα έγκυος αποφάσισα με τον εαυτό μου ότι δεν θα ζυγίζομαι γιατί αν έβλεπα κάποιο υπερβολικό νούμερο, μπορεί να αγχωθώ και να στερήσω κάτι από το παιδί μου. Οπότε είπα ότι δεν θα βλέπω νούμερα και θα τρώω ό,τι πρέπει και ό,τι μου έρθει. Είπα στη γυναικολόγο μου να με ζυγίσει όταν γεννήσω. Αλλά δεν πήγα να γεννήσω. Πήγα για μία εξέταση και γέννησα λίγο πρόωρα, οπότε μετά το ξέχασα κι εγώ κι αυτή. Δεν είχα πάρει πολλά κιλά όμως. Πέρασα το πρώτο τρίμηνο μια δυσκολία, αλλά όλα πήγαν καλά μετά».