Συγκινημένη η Δούκισσα Νομικού: Ο μικρός Σάββας μεγάλωσε πολύ - Πέρασε το κατώφλι της 1ης δημοτικού

Ιδιαίτερη μέρα για την οικογένεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δούκισσα Νομικού
Instagram / Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού πριν από μερικές ημέρες βρισκόταν στη Νέα Υόρκη (δείτε εδώ τι έκανε εκεί), ωστόσο επέστρεψε εγκαίρως για την πρώτη μέρα των παιδιών της στο σχολείο. Την Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story από το καλωσόρισμα στο σχολείο του μικρού Σάββα.

Ο πρωτότοκος γιος της είναι πλέον έξι ετών και ήρθε η στιγμή για να περάσει το κατώφλι της πρώτης δημοτικού. Το διάσημο μοντέλο δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και το μωρό της έγινε ένας μικρός άντρας, έτοιμος για μία νέα αρχή.

Δείτε επίσης: Συγκινημένη στο γήπεδο βλέποντας τον Ολυμπιακό - «Το είδε και ο Σάββας Θεοδωρίδης»

Η πρώτη μέρα δημοτικού για τον γιο της Δούκισσας Νομικού

Η κόρη που απέκτησε με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, η Αναστασία, είναι ένα χρόνο μικρότερη από τον αδερφό της - γεννήθηκε το 2019, ενώ εκείνος το '18, επομένως μπορεί να την χορτάσει λίγο ακόμα σε αυτή τη φάση της ζωής της, πριν ξεκινήσει και εκείνη το "μεγάλο" σχολείο.

Δείτε επίσης: Η ιδιαίτερη τούρτα που διάλεξε με τα παιδιά της για τα γενέθλια του Δημήτρη Θεοδωρίδη - Ο τρυφερός συμβολισμός

Δούκισσα Νομικού σχολείο γιου

Μία νέα καθημερινότητα αρχίζει σιγά σιγά, λοιπόν, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά πηγαίνουν στος τάξεις τους με αναμνήσεις από ένα γεμάτο καλοκαίρι.

Και φέτος βρέθηκαν στη Μύκονο όπου έχουν το εξοχικό τους, το οποίο είναι ονειρικό. Δεν είναι λίγες οι φορές που το μοντέλο αποφασίζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιο στιγμιότυπο από το σπίτι και συγκεκριμένα από την εντυπωσιακή βεράντα με την υπέροχη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Η θέα είναι μοναδική, αφού βλέπει θάλασσα και γενικά όλο σχεδόν το νησί. Η αυλή διαθέτει επίσης τεράστια πισίνα, και αρκετά έπιπλα για να κάθεται όλη η οικογένεια Νομικού - Θεοδωρίδη - δείτε φωτογραφίες.

Πριν μερικές μέρες η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο ονειρικό εξοχικό τους που όπως φαίνεται έκανε μια μάζωξη όλη η οικογένεια.

Δούκισσα Νομικού Μύκονος