Ατζούν Ιλιτζαλί: «Είμαι τόσο χαρούμενος που σε έχω» - Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο με την κατά 30χρόνια μικρότερη σύντροφό του

Η φωτογραφία και το τρυφερό μήνυμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ατζούν Ιλιτζαλί
Instagram / Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο άντρας που βρίσκεται πίσω από το Survivor όλα αυτά τα χρόνια, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου παντρεύτηκε την 25χρονη σύντροφό του, Ayca Cagla Altunkaya, πραγματοποιώντας έτσι τον τέταρτο γάμο του. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια και παρά την διαφορά ηλικίας τους - εκείνος είναι 55 ετών - έχουν βρει τα κουμπιά τους και περνούν όμορφα και μαζί, γι' αυτό και αποφάσισαν να το επισημοποιήσουν.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, στο Μέγαρο Εσμά Σουλτάν συγκεκριμένα, με κουμπάρους του ζευγαριού να είναι ο στενός συνεργάτης του παραγωγού Εσάτ Γιοντούκ και η Τζερέν Κοτσακαπλάν. Στη συνέχεια ακολούθησε πάρτι σε γνωστό κλαμπ της Πόλης.

Δείτε επίσης: Ατζούν Ιλιτζαλί - Τα εκατομμύρια στην τράπεζα, οι 4 γάμοι και τα τέσσερα παιδιά από διαφορετικές γυναίκες

Η πρώτη ανάρτηση του Ατζούν Ιλιτζαλί μετά τον 4ο γάμο του

Ο Τούρκος παραγωγός, γενικά, είναι πολύ διακριτικός σχετικά με το πόσο προβάλλει την προσωπική του ζωή, γι' αυτό και οι φωτογραφίες και τα πλάνα που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής είναι ελάχιστα, ωστόσο εφόσον τα πράγματα σοβάρεψαν, θέλησε να πει δυο λόγια για την ημέρα του γάμου και την σύζυγό του μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Την Παρασκευή 6/9, λοιπόν, ανέβασε ένα στιγμιότυπο από την τελετή και σημείωσε στην λεζάντα: «Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι βρέθηκαν μαζί μας σε αυτή την χαρούμενη μέρα και μας έστειλαν τις καλύτερες ευχές τους. Η ζωή είναι ωραία όταν την μοιράζεσαι. Είμαι τόσο χαρούμενος που σε έχω».

Δείτε επίσης: Με γραβάτα ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη με κρόσσια στον γάμο του - Ο ξέφρενος χορός της νύφης στο club (Βίντεο)


Αξίζει να σημειωθεί πως στην δεξίωση του γάμου το ζευγάρι έφτασε με το πανάκριβο σκάφος του τούρκου παραγωγού το οποίο ήταν στολισμένο στα λευκά.