Καίτη Γαρμπή: «Κάτι με κόλλησε και έβγαλα...» - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Η εξομολόγηση μετά την συναυλία της στην Κρήτη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Καίτη Γαρμπή
Instagram / Καίτη Γαρμπή

Η Καίτη Γαμρπή, το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησε μία από τις συναυλίες της στο Ηράκλειο Κρήτης, το οποίο είχε τεράστια επιτυχία, αφού το στάδιο ήταν γεμάτο και ο κόσμος δεν σταμάτησε να τραγουδάει τα κομμάτια της, ωστόσο η ίδια δεν αισθανόταν πολύ καλά κατά τη διάρκεια αυτού.

Όπως ενημέρωσε μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγες ώρες μετά το τέλος του live, κόλλησε ίωση και παρόλο που κατάφερε να τραγουδήσει κανονικά, είχε πολύ υψηλό πυρετό. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κατάφερε να μιλήσει με το κοινό της, όπως συνηθίζει.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η άγνωστη αδερφή της, Λιάνα - Δεν μοιάζουν καθόλου

Η αποκάλυψη της Καίτης Καρμπή για την υγεία της

«Πριν λίγο τελείωσε το λάιβ μας στο Ηράκλειο! Με ένα κοινό συγκλονιστικό, το κοινό της Κρήτης που ξέρει να δείχνει την αγάπη του με πράξεις και με τις ωραιότερες μαντινάδες που τις σκαρώνουν επιτόπου φίλοι μου Κρητικοί και μου χαρίζουν τις ωραιότερες! Ευχαριστούμε για τα 2 υπέροχα βράδια στα Χανιά και στο Ηράκλειο!

Λυπάμαι που στο Ηράκλειο δεν είδα κόσμο όπως κάνω πάντα στο τέλος της συναυλίας να τους αγκαλιάσω και να βγούμε φωτό αλλά κάποιο κρητικοπουλάκι χτες κάτι με κόλλησε και έβγαλα τη σημερινή βραδιά με σοβαρό πυρετό. Δεν πειράζει, πάει πέρασε, να είμαστε όλοι καλά και για του χρόνου πρώτα ο θεός χρωστάω τις αγκαλιές που δεν δώσαμε και τα τραγούδια που δεν είπαμε! Καλό ξημέρωμα ευλογημένο νησί! Σ´ ευχαριστούμε!!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης, με τους ακόλουθούς της να ανησυχούν για την κατάστασή της.

Δείτε επίσης: Άβαφη με τα μαλλιά πιασμένα σε ατημέλητο κότσο στην πισίνα - Η φωτογραφία που την τράβηξε ο Διονύσης Σχοινάς στις διακοπές τους