Μπέττυ Μαγγίρα: «Θα ευχαριστήσω τον κουμπάρο που έκανε το προξενιό και την αδερφή μου...» - Στιγμές ευτυχίας με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη

Η ανάρτησή της "στάζει" έρωτα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ιδιαίτερη μέρα ήταν η χθεσινή, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, για την οικογένεια της Μπέττυς Μαγγίρα, καθώς ο σύζυγος και πατέρας των παιδιών της, Δημήτρης Μάζης, είχε τα γενέθλιά του. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, λοιπόν, θέλησε να του ευχηθεί δημόσια.

Ανέβασε κάποιες από τις πιο αγαπημένες της φωτογραφίες μαζί του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τις συνόδευσε με ένα μακροσκελές και πολύ τρυφερό κείμενο, μιλώντας για το πώς η ζωή τους έφερε κοντά.

Δείτε επίσης: Όλα ανάποδα στις διακοπές της Μπέττυς Μαγγίρα - Έπαθε έγκαυμα και έχασε το καράβι

Οι ευχές της Μπέττυς Μαγγίρα για τα γενέθλια του συζύγου της

«Happy birthday my rock, my sheriff, my love. Τίποτα στην ζωή δεν είναι τυχαίο λένε!!!! Ίσως έχουν δίκιο… Και θα σας εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ!

Το πρώτο μου κινηματογραφικό “crush” ήταν ο Jeff Bridges στην ταινία against all odds!! Είπα από μέσα μου wow!!! (Στην 7η φωτό σας παραθέτω φωτό του ίδιου από την ταινία για να δείτε πως ήταν).

Αρκετά μεγαλύτερη κι αφού είμασταν μαζί αρκετά χρόνια ήδη , συνειδητοποίησα ποσό του έμοιαζες !!!! Δεν ξέρω ποσό συνειδητά η ασυνείδητα κάνουμε επιλογές , η καταφέρνουμε να προσελκύσουμε αυτό που επιθυμούμε , εγώ όμως, θα ευχαριστήσω ΕΣΕΝΑ που με «εντόπισες», τον @antonisvlontakis (κουμπάρο) που έκανε το προξενιό και την αδερφή μου @matthildimaggira (ξέρει αυτή το γιατί )!!!

Είσαι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, ο πιο έξυπνος, θετικός , υποστηρικτικός , υπομονετικός κι ο πιο κουλ μπαμπάς του κόσμου !Σ αγαπάμε κι οι τέσσερις !!! Γιατί έχει μπει κι η Μόζα δυνατά στο παιχνίδι !!!! Χρόνια σου πολλά !!!! My Rocky», έγραψε χαρακτηριστικά και στα σχόλια γέμισε με περισσότερες ευχές για τον καλό της από τους ακόλουθούς της.

Δείτε επίσης: «Στις επόμενες δουλειές μου θα προσέξω πάρα πολύ καλά ποιοι άνθρωποι είναι κοντά μου» - Η σχέση του Δημήτρη Μακαλιά με την Μπέττυ Μαγγίρα εκτός κάμερας