Ρόμπι Γουίλιαμς: Πέθαναν το ίδιο βράδυ τα 2 σκυλιά του - Σπάραξε σε ανάρτηση της η σύζυγός του

«Η Poupette ήταν η κουμπάρα μου & ο Walle ήταν ο κουμπάρος του Rob»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρόμπι Γουίλιαμς: Πέθαναν το ίδιο βράδυ τα 2 σκυλιά του - Σπάραξε σε ανάρτηση της η σύζυγός του

Δύσκολες στιγμές πέρασε ο Ρόμπι Γουίλιαμς και η σύζυγός του Άιντα Φιλντ όταν ήρθαν αντιμέτωποι με το θάνατo των δυο εκ των σκυλιών τους. Πρόκειται για τα δυο σκυλάκια που απέκτησαν τον πρώτο καιρό της σχέσης τους και "έφυγαν" σε ηλικία περίπου 18 ετών.

O λόγος για την Poupette που η σύζυγός του απέκτησε ένα χρόνο πριν γνωρίσει τον τραγουδιστή και τον Walle που πήραν μετά από ένα χρόνο σχέσης. Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram η Άιντα Φιλντ αποκάλυψε με συγκινητικά λόγια πως η Poupette και ο Walle έφυγαν από τη ζωή το ίδιο βράδυ το ένα δίπλα στο άλλο.

Η ανάρτηση του Ρόμπι Γουίλιαμς και της Άιντα Φιλντ για τα σκυλιά τους

«Σήμερα, τα σκυλιά μας Poupette & Walle έφυγαν από αυτόν τον πλανήτη για να ξεκινήσουν μια περιπέτεια σε έναν άπειρο γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Πέθαναν μαζί στο κρεβάτι, ακούγοντας «Dancing Queen», περιτριγυρισμένοι από τρομερή αγάπη.

Για όσους δεν γνωρίζετε για την Poupette και τον Walle, ορίστε μια ιστορία...

Η Poupette είναι μαζί μου 18 χρόνια. Από τη μέρα που γνωριστήκαμε, ήταν η αδελφή ψυχή μου. Ήμουν ένα ελεύθερο κορίτσι, και ξαφνικά, με την Poupette, ήμουν μια «ανύπαντρη μαμά»:)

Όλοι όσοι με ξέρουν, αποκαλούν την Poupette «η σκιά μου»... γιατί όπου κι αν πήγαινα, ήταν ακριβώς πίσω μου. Είναι περίεργο πώς μπορείς να μοιραστείς τόσα πολλά με ένα ον που δεν μπορεί να επικοινωνήσει πίσω στην ίδια γλώσσα. Αλλά, αυτή είναι η ομορφιά του άνευ όρων love...it δεν χρειάζεται λόγια.

Όταν γνώρισα τον Rob 6 μήνες αργότερα, του είπα ότι η Poupette και εγώ ήμασταν πακέτο. Ο Rob, εκείνη την εποχή, είχε 3 μεγάλα σκυλιά & υπέθεσα ότι θα υποχωρούσε στην ιδέα να χρειαστεί να βγάλει ένα μικρό, λευκό, χνουδωτό σκυλί στους δρόμους, φωνάζοντας «Poupette» με βορειοαγγλική προφορά. Αλλά, ο Rob αμέσως την ερωτεύτηκε και ξαφνικά, ο μεγάλος τατουάζ, ποπ σταρ... έγινε ένας τύπος μικρού-φουντωτού σκύλου.
Όταν τα πράγματα σοβαρέψανε ένα χρόνο μετά, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας και να πάρουμε ένα σκύλο μαζί.

Δεν υπήρχε αμφιβολία τη μέρα που γνωρίσαμε τον Walle, αυτό ήταν το αγόρι για εμάς. Μας αγκάλιασε & μας φίλησε & μας κυνήγησε παντού. Από εκείνη την ημέρα και στο εξής, στις 4 Ιουλίου, γίναμε επίσημα μια αναμειγμένη οικογένεια:)

2 χρόνια μετά, όταν ο Rob & εγώ αποφασίσαμε να δέσουμε κόμπο, ξέραμε ακριβώς ποιον θέλαμε για το γαμήλιο πάρτι μας... τα σκυλιά μας.

Η Poupette ήταν, φυσικά, η κουμπάρα μου & ο Walle ήταν κουμπάρος του Rob. Μέσα από τα χρόνια, η Poupette & Walle ήταν εκεί για τη γέννηση και των 4 παιδιών, πολλαπλές περιοδείες, χώρες και όλα τα σκαμπανεβάσματα που μας έχει φέρει η ζωή τα τελευταία 14 χρόνια από τότε που είπαμε, «δέχομαι». Καθώς ο καιρός περνάει, έπρεπε να πούμε τους θλιβερούς αποχαιρετισμούς μας σε κάθε μία από αυτές τις παράνυμφους & γαμπρούς...

Από θαύμα, Poupette & Walle άντεξαν...

Πρόσφατα, ο Rob & εγώ ανανεώσαμε τους όρκους του γάμου μας. Υπάρχουν πολλά πράγματα που αντιμετωπίζουμε τώρα (περισσότερα σε αυτή την άλλη φορά) και θέλαμε να γιορτάσουμε ό,τι ήταν καλό στη ζωή μας, οικογένεια και αγάπη.

Ακριβώς όπως πριν 14 χρόνια... Η Poupette ήταν η κουμπάρα μου & ο Walle ήταν ο κουμπάρος του Rob...», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της η σύζυγο του.

Δείτε επίσης: Σάλος με την εμφάνιση του Ρόμπι Γουίλιαμς στο Rockwave Festival - Η προσβλητική ατάκα για του Έλληνες