Μαρίνα Σπανού: Ποια είναι η 22χρονη κόρη του Ερμή από το Άκρως οικογενειακόν - «Αυτό μας φέρνει συχνά σε τσακωμούς...»

Η σπάνια συνέντευξή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρίνα Σπανού: Ποια είναι η 22χρονη κόρη του Ερμή από το Άκρως οικογενειακόν - «Αυτό μας φέρνει συχνά σε τσακωμούς...»

Η Μαρίνα Σπανού, το πρωί της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον. Πρόκειται για την 22χρονη κόρη του Χρήστου Σπανού, γνωστό και ως τον Ερμή από το Άκρως Οικογενειακόν.

Η νεαρή τα τελευταία χρόνια έχει γίνει viral στο Tik Tok και στα social media γενικότερα, μέσα από την μουσική της, με τα στάδια να γεμίζουν στις συναυλίες της και τα τραγούδια της να ακούγονται παντού. Μίλησε, λοιπόν, για τον ρόλο του πατέρα της στη δουλειά της, αλλά και για την σχέση τους.

Δείτε επίσης: Γιόρταζε η τραγουδίστρια και ο πατέρας της, Χρήστος Σπανός, της έκανε την πιο τρυφερή ευχή

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Σπανού

«Δεν έχει τύχει ποτέ να δω το "Άκρως Οικογενειακόν". Τα μεσημέρια που το βάζει σε επανάληψη, τρώω και κάνω τα μαθήματά μου», είπε αρχικά για την σειρά από την οποία ο πατέρας της έγινε ευρέως γνωστός.

«Στο σχολείο ήμουν φυτό, εντελώς... Ό,τι μπορείς να φανταστείς με αυτό. Απουσιολόγος, σημαιοφόρος... Οι γονείς μου δεν έχουν γίνει ποτέ παρεμβατικοί, δεν έχω ακούσει ποτέ "κάνε" ή "μην κάνεις", αλλά υπάρχει ένα καθιερωμένο συμβούλιο των τριών μας για μεγάλες αποφάσεις ή για το "έγραψα αυτό, σας αρέσει;". Αυτό συμβαίνει κάθε όποτε υπάρχει ανάγκη και γίνεται στο σαλόνι του σπιτιού μας. Καθόμαστε οι τρεις μας γύρω από το τραπέζι και της κουζίνας μερικές φορές, και κάνουμε το συμβούλιο. Τα τελευταία χρόνια έχουν να κάνουν και με την επαγγελματική ανάγκη, γιατί συνεργαζόμαστε με τον πατέρα μου.

Κάνει την καλλιτεχνική επιμέλεια των live μου και την σκηνοθεσία και παίρνουμε μαζί κάποιες αποφάσεις σε σχέση με τη μουσική πορεία μου. Υπάρχει μία κοινή προσέγγιση, χωρισμένη σε δύο ματιές, η οποία μπορεί να φέρει πολλές εντάσεις, γιατί είμαστε έντονοι άνθρωποι και οι δύο. Ο μπαμπάς μου είναι εγώ στο θηλυκό, αισθάνομαι. Είμαστε και οι δύο πολύ έντονοι χαρακτήρες. Αυτό μας φέρνει συχνά σε τσακωμούς, αλλά πάντα με πολύ μεγάλη θέληση να συμφωνήσουμε. Δεν μπαίνει κανείς ανάμεσά μας, στέκεται δίπλα», επισήμανε στη συνέχεια για τον Χρήστο Σπανό.

Δείτε επίσης για τον Χρήστο Σπανό: «Δεν θα παντρευόμασταν! Κάναμε τον πολιτικό γάμο για να μπω στον τοκετό» - Ο έρωτας με την δασκάλα του και η αποκάλυψη για το δεύτερο παιδί

Αξίζει να σημειωθεί πως ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά πάνω από 100 χιλιάδες ακόλουθους και το προφίλ της είναι γεμάτο με φωτογραφίες από τα ταξίδια της. Πέρα από τη μουσική, το να ανακαλύπτει νέα μέρη και να γεμίζει εμπειρίες είναι από τα πιο αγαπημένα της πράγματα να κάνει.