Γιώργος Μαζωνάκης: Πρεμιέρα μετά την δικαστική διαμάχη με την αδελφή του - Η ιδιαίτερη εμφάνισή του

Σε γνωστό κέντρο της παραλιακής

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πρεμιέρα για ακόμα μια χρονιά έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής. Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο γνωστός τραγουδιστής εμφανίζεται στη σκηνή, μετά την πολυσυζητημένη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη.

Όπως φαίνεται και μέσα από τα βίντεο χρηστών του Instagram, κατά την είσοδό του στη σκηνή, ο Γιώργος Μαζωνάκης επέλεξε να κάνει μία ιδιαίτερη εμφάνιση φορώντας μια Balaclava. Τραγούδησε παλιές και νέες του επιτυχίες, χόρεψε, ήρθε σε επαφή με τον κόσμο και -όπως πάντα- αποθεώθηκε. Μαζί του βρέθηκε και η Λένα Ζευγαρά.

Δείτε επίσης: Βάσω Μαζωνάκη: Οι τρυφερές αγκαλιές μέσα στο νερό με τον Δημήτρη Μακρυνιώτη - Διακοπές στη Σκύρο μετά τη δικαστική διαμάχη με τον αδερφό της, Γιώργο

Δείτε το βίντεο:

Η δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του

Υπενθυμίζουμε ότι στις αρχές Ιουλίου το Πρωτοδικείο Πειραιά εξέδωσε απόφαση σύμφωνα με την οποία απέρριπτε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Γιώργου Μαζωνάκη κατά της αδελφής του. Μετά τα ασφαλιστικά μέτρα έρχεται κι ένα άλλο δικαστήριο, η κύρια αγωγή, στο οποίο θα συζητηθεί η ουσία της υπόθεσης.

«Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό, είναι πολύ πιο μεγάλο απ' ότι φαίνεται. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, Αν είμαι εγώ αυτός που έχει λάθος θα βγω και θα ζητήσω συγγνώμη», είχε πει ο Γιώργος Μαζωνάκης για την υπόθεση σε σχετική συνέντευξη, μιλώντας για τα συναισθήματά του μετά από όλη αυτή την ιστορία, η οποία δεν έχει λήξει ακόμα: «Ένιωσα μία ελευθερία, έφυγα από ένα καθεστώς φόβου που μου δημιουργούσε ενοχές».

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε εάν τον ενόχλησε που η μητέρα του δεν υπήρξε συνδετικός και ενωτικός κρίκος σε αυτή την περίπτωση, επισήμανε: «Προτιμώ να σκέφτομαι τους γονείς μου με αγάπη, αν και είναι δύσκολο. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει με την οικογένειά μου. Εγώ θέλω να κρατήσω τις καλές αναμνήσεις από τους γονείς μου και τις αδερφές μου που τους αγαπώ. Να βάλουν μυαλό θέλω, τίποτα παραπάνω».

«Με έχει πάρει τηλέφωνο η Βάσω, αλλά η υποχώρηση δεν ακούγεται πολύ ωραία στα αυτιά μου. Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ. Υπόλογος είναι αυτός που είναι ένοχος, δεν είμαι ένοχος εγώ», δήλωσε στη συνέχεια, τονίζοντας ουσιαστικά πως δεν έχει ακούσει μία συγγνώμη.