Φωτεινή Πετρογιάννη: Η ελαφριά αλλά λαχταριστή σαλάτα που απόλαυσε η εγκυμονούσα

Η χιουμοριστική ανάρτηση με το τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου

Ελένη Μπορμπόλη
Instagram/fotinipetrogianni_
Instagram/fotinipetrogianni_

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Φωτεινή Πετρόγιαννη, η οποία σύντομα θα γίνει μητέρα και πρόσφατα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Η δημοσιογράφος λάτρευε το fitness ήδη πριν από την εγκυμοσύνη της, όπως φαίνεται και μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, ωστόσο ιδίως αυτή την περίοδο προσπαθεί να τρέφεται όσο το δυνατόν πιο υγιεινά και θρεπτικά.

Έτσι, το βράδυ Πέμπτης, η ίδια έφτιαξε μια εύκολη και λαχταριστή σαλάτα, την οποία την απόλαυσε ως βραδινό. Όπως φαίνεται και μέσα από το σχετικό story που ανέβασε πριν από λίγες ώρες, η σαλάτα περιέχει αγγούρι, ντοματίνια, κομματάκια γαλοπούλας και τυρί κρέμα.

Δείτε επίσης: Φωτεινή Πετρογιάννη: Επέστρεψε στο «Πρωινό» – Η νέα φωτογραφία από το καμαρίνι με την φουσκωμένη κοιλίτσα

Δείτε την απλή σαλάτα που έφτιαξε η Φωτεινή Πετρογιάννη

petrogianni
Instagram

Υπενθυμίζουμε ότι την εγκυμοσύνη της Φωτεινής Πετρογιάννη ανακοίνωσε η δημοσιογράφος μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram ποζάροντας με την φουσκωμένη της κοιλίτσα στις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύντροφό της.

Να σημειώσουμε πως η Φωτεινή Πετρογιάννη μήνες πριν την εγκυμοσύνη της, είχε μιλήσει στο Πρωινό για την δυσκολία που αντιμετώπιζε να αποκτήσει ένα δικό της παιδί.

«Πραγματικά σου μιλάω, δεν έχω ξεκάθαρη σκέψη ακόμα για το θέμα της παρένθετης κύησης. Θα σου πω όμως ως μία γυναίκα που δυσκολεύεται να κάνει παιδί και μία γυναίκα που μπορεί να μην το καταφέρει ποτέ, -μιλάω για εμένα-, όταν ξεκίνησε το θέμα με την παρένθετη κύηση, αισθάνθηκα μία ανακούφιση ως γυναίκα.

Δε μπορώ να απαντήσω αν το έκανα γιατί είμαι σε μία κατάσταση που δεν έχει ξεκαθαρίσει τελείως η σκέψη μου και φοβάμαι όλα αυτά τα γύρω γύρω που συζητάμε "το να ξεφύγει η κατάσταση και να φύγει από το νομικό πλαίσιο". Αν με ρωτάς, εγώ ως πρώτη επιλογή θα σκεφτόμουν να υιοθετήσω ένα παιδάκι ή αν καταλάβω ότι δε μπορώ να κάνω, ίσως και να μην κάνω ποτέ. Κάθε γυναίκα, κάθε άνδρας και κάθε ζευγάρι σκέφτεται διαφορετικά» είχε εξομολογηθεί η Φωτεινή Πετρογιάννη.