Εμμανουήλ Καραλής: Παραλίγο ατύχημα στο Diamond League στη Ζυρίχη - Εκσφενδονίστηκε προς τα πίσω το κοντάρι του

Συγκλονιστικό βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εμμανουήλ Καραλής: Παραλίγο ατύχημα στο Diamond League στη Ζυρίχη - Εκσφενδονίστηκε προς τα πίσω το κοντάρι του

Ο Εμμανουήλ Καραλής αγωνίστηκε στο Diamond League της Ζυρίχης κάτω υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς. Ο Ολυμπιονίκης είχε ένα ατύχημα το οποίο ωστόσο δεν του προκάλεσε κάποιο μεγάλο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, την ώρα που πήγαινε να κάνει το άλμα του, το κοντάρι γλίστρησε με αποτέλεσμα να εκτοξευθεί προς τα πίσω και να πέσει στα προστατευτικά.

Το συγκλονιστικό βίντεο με τον Εμμανουήλ Καραλή

Αφού ο αγώνας ολοκληρώθηκε ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε φωτογραφίες αλλά και βίντεο από το ατύχημα του και έγραψε «Δυστυχώς η Ζυρίχη δεν ήταν για εμένα, αλλά όλα καλά. Μένω θετικός και όπως πάντα απολαμβάνω την διαδικασία».

Δείτε επίσης: «Παιδί μου κερδίσαμε!» - Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του Εμμανουήλ Καραλή για τις δυσκολίες που πέρασαν οικογενειακώς


Λίγα λόγια για τον Εμμανουήλ Καραλή

Ο Εμμανουήλ Καραλής (20 Οκτωβρίου 1999, Αθήνα) είναι Έλληνας αθλητής του άλματος επί κοντώ, χάλκινος Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, πρωταθλητής Ελλάδας, με διεθνείς διακρίσεις και μετάλλια σε Παγκόσμιο και σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, καθώς και σε Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Ο Καραλής επελέγη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, μαζί με την αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη, στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι.

Ο Καραλής ανήκει από τον Οκτώβριο του 2021 στο τμήμα στίβου του Ολυμπιακού. Κατά καιρούς συνεργάστηκε με προπονητές όπως ο Βασίλης Μεγαλοοικονόμου, ο Ανδρέας Τσώνης, ο Ουκρανός Βιτάλι Πετρόφ, ο Παναγιώτης Συμεωνίδης, και ο πατέρας του Χάρης Καραλής.