Κατερίνα Καινούργιου: Στο καφέ του Κουτσουμπή στο Κολωνάκι - Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Παντού μαζί!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στην Αθήνα μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο, καθώς έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του Super Κατερίνα στο κανάλι του ALPHA. Μαζί της έχει γυρίσει και ο σύντροφός της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, ο οποίος ετοιμάζεται για το νέο του επαγγελματικό βήμα (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό).

Ο 35χρονος, πέρα από Dj σε πολύ γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, έχει στην ιδιοκτησία του ένα εστιατόριο στο νησί που πέρασε το καλοκαίρι του με την παρουσιάστρια, ενώ έχει κάποια ακόμη και στην πρωτεύουσα. Σε ένα από αυτά, το Poco a Poco, το οποίο βρίσκεται στο Κολωνάκι, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου η καλή του.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου στο μαγαζί του Πάνου Κουτσουμπή στο Κολωνάκι

Δημοσίευσε, μάλιστα, και μία φωτογραφία με τον καφέ της, έξω από την καφετέρια, στην οποία σερβίρουν και πεντανόστιμο πρωινό, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ταγκάροντας και τον σύντροφό της. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει λένε άλλωστε...

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου - Σε γυναικολόγο στο Ψυχικό λίγο μετά τις διακοπές της στην Πάρο με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή (Φωτογραφία)

Κατερίνα Καινούργιου καφέ Κουτσουμπή

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους, πέρα από την Πάρο, πριν επιστρέψουν στην ρουτίνα τους, πέρασαν και από την Ισπανία και μέσα από κάποια στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την είδαμε στην πιο απλή και υπέροχη version της!

Με τζιν σετ κι ένα απλό λευκό t-shirt, sneakers και το μαλλί κοτσίδα η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε κάτω από τον ήλιο του Σαν Σεμπάστιαν και νομίζουμε πως... έχει ότι θα ήθελε, δεν της χρειάζεται κάτι άλλο! Φυσικά, δεν έλειψαν και τα τρυφερά τους στιγμιότυπα με τις αγκαλιές μπροστά σε όμορφα τοπία.