Στέφανος Κασσελάκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο του - Χωρίς τον Tyler McBeth, με γυναίκα στο πλευρό του

Η τυχαία συνάντησή του με γνωστή και πολύ αγαπημένη ηθοποιό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Στέφανος Κασσελάκης παντρεύτηκε τον καλό του, Tyler McBeth, στην Κρήτη, σε ένα τετραήμερο γλέντι που και οι δυο τους ονειρεύονταν για καιρό. Αφού, ωστόσο, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και έτσι γύρισε στην Αθήνα, στα γραφεία του.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, όμως, τον εντόπισε σε βραδινή του έξοδο, "εκτός υπηρεσίας", το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο, όπου παρακολούθησε την «Ορέστεια» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου, μία παράσταση που έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη μετά τον γάμο του με τον Tyler McBeth

Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο του, παρόλα αυτά, δεν είχε στο πλευρό του τον σύζυγό του, αλλά τη βουλευτή του κόμματος, Κυριακή Μάλαμα. Δίπλα τους βρισκόταν και η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, τις οποίες ο ίδιος χαιρέτησε φυσικά.

Δείτε επίσης: Ο Θείος του Κασσελάκη αποκαλύπτει για τον σύζυγο του ανιψιού του, Τάιλερ Μακμπέθ - «Έβλεπε πράγματα που δεν...»

Κασσελάκης Μάλαμα Ηρώδειο

Στέφανος Κασσελάκης Μάλαμα Μόσχος Ηρώδειο

Στέφανος Κασσελάκης Άντζελα Γκερέκου Ηρώδειο

Αξίζει να σημειωθεί για τον γάμο του ζευγαριού πως τα μέτρα για την ιδιωτικότητά τους ήταν αυστηρά. Οι καλεσμένοι έδιναν τα στοιχεία της ταυτότητας τους ώστε να τα επιβεβαιώσουν και να μπουν στην δεξίωση. Το επόμενο βήμα ήταν να αφήσουν τα κινητά τους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου υπήρχαν διάφανα ντουλαπάκια με λουκέτα και να το ξαναπάρουν μετά την δεξίωση.

Μπορεί ωστόσο να προσπάθησαν να κρατήσουν την στιγμή αυτή μόνο για τους ίδιους, όμως, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες την ώρα που αντάλλαξαν τους όρκους τους.

Η διάρκεια της τελετής ήταν δυο ώρες με το ζευγάρι να ανταλλάζει ένα συμβολικό δώρο. Πρόκειται για ένα βραχιόλι που συμβολίζει την αιώνια αγάπη και την αφοσίωση.

Δείτε επίσης: «Στον Tyler ερωτεύτηκα την καρδιά του» - Η καρμική σχέση του ζευγαριού με τις Σπέτσες και οι αντιδράσεις