Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες εικόνες από την επίσημη φωτογράφιση για το Buongiorno στο MEGA

Στο πλευρό της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα της εκπομπής της στο MEGA, Buongiorno που, θα γίνει την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer ενώ πραγματοποιείται και η επίσημη φωτογράφιση.

Η εκπομπή της θα κάνει έναρξη στις 09:20, σύμφωνα με τον επίσημο προγραμματισμό, και θα ολοκληρώνεται λίγο πριν το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων με την Δώρα Αναγνωστοπούλου, στις 12:45. Θα διαρκεί, δηλαδή, περίπου τρεις ώρες και 20 λεπτά.

Η Φαίη Σκορδά θα έχει στο πλευρό της τέσσερις βασικούς συνεργάτες. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καλός φίλος και παλαιότερα συνεργάτης της, θα αναλάβει έναν ενεργό ρόλο στην εκπομπή, ενώ η τηλεοπτική συντάκτρια Νάνσυ Νικολαΐδου θα είναι επίσης στο πλευρό της. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συμμετέχει τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα ως βασικός σχολιαστής. Από την άλλη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αναλαμβάνει το μαγειρικό κομμάτι της εκπομπής.

Φωτογραφίες από την επίσημη φωτογράφιση της Σκορδά για το Buongiorno

Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορούν οι πρώτες εικόνες από την επίσημη φωτογράφιση της Φαίης Σκορδά και των συνεργατών της για την πρωινή εκπομπή του MEGA που πρόκειται να φέρει μεγάλες αλλαγές στα νούμερα τηλεθέασης της πρωινής ζώνης φέτος.

Φαίη Σκορδά Buongiorno

Ποιες άλλες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα 16/9;

ALPHA

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της θα μας καλημερίζουν κάθε πρωί στις 7:45, από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα θα παραμείνει η ίδια -μπροστά από τις κάμερες τουλάχιστον.

Από την άλλη, η Καταιρίνα Καινούριου έρχεται με πολλές αλλαγές, καθώς μαζί με τους γνωστούς πανελίστες, θα δούμε στην παρέα της τους Κωνσταντινίδη και Παπακωστοπούλου.

ANT1

Ο Γιώργος Παπαδάκης επίσης θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου, με την καθιερωμένη του ενημερωτική, ενώ αμέσως μετά θα τον ακολουθήσει ο Γιώργος Λιάγκας στις 9:50. Στην ομάδα του πλέον δεν θα βρίσκεται η Λίτσα Πατέρα.

STAR

Το πρωινό Breakfast @Star και η εμβληματική πλέον εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη επίσης θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις 16 Σεπτεμβρίου.

Στο Breakfast @Star η ομάδα θα παραμείνει η ίδια, με εξαίρεση το κομμάτι της μαγειρικής, όπου ο Χρήστος Μοίρας θα αντικαταστήσει τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Όσον αφορά την ομάδα της Ζήνας Κουτσελίνη, αυτή θα παραμείνει η ίδια.