Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μένουν σε βίλα ψηλά στο βουνό με ιδιωτική πισίνα - Οι φωτογραφίες με μπικίνι αγκαλιά με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Στο νησί που θα τους ενώνει για πάντα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Instagram / Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη, στην Κρήτη, σε ένα υπέροχο εκκλησάκι μέσα στα βράχια και στη συνέχεια το γλέντησαν μέχρι αργά δίπλα στα αγαπημένα τους πρόσωπα σε γνωστό beach bar του νησιού (δείτε εδώ φωτογραφίες και βίντεο).

Μετά τον γάμο τους παρέμειναν στο νησί, όπως και κάποιοι από τους φίλους τους, ώστε να απολαύσουν λίγες μέρες χαλάρωσης ακόμα, κάτω από τον ήλιο, σε μία άκρως εντυπωσιακή βίλα, η οποία βρίσκεται ψηλά, στην άκρη ενός βουνού, με τρομερή θέα προς την θάλασσα και μία πισίνα για να κάνουν τις βουτιές τους χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν. Εκεί ετοιμάστηκαν, μάλιστα, την πιο σημαντική τους μέρα.

Οι φωτογραφίες της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά τον γάμο με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Η ίδια δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες από εκεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή 6 Σεπτέμβρη, φορώντας ένα λευκό μπικίνι, παραμένοντας στον ρόλο της νύφης, και σε κάποια από τα στιγμιότυπα είναι αγκαλιά με τον σύζυγό της. Τα like, περιττό να πούμε, έπεσαν "βροχή" και οι ακόλουθοί της συνέχισαν να της στέλνουν ευχές για το νέο κεφάλαιο της ζωής της.

Δείτε επίσης: Οι μίνιμαλ μπομπονιέρες που μοίρασαν στους καλεσμένους τους στο γαμήλιο πάρτι


Πριν λίγα 24ωρα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε ποιοι ήταν κουμπάροι στο γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Δημοσίευσε μια φωτογραφία από την εκκλησία με τον άντρα της και έγραψε «Παιδιά να σας συστήσω τους κουμπάρους μας».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Γρηγόρης Μόργκαν κουμπάροι γάμου

«Μία μέρα ακριβώς όπως την είχαμε ονειρευτεί.
Μία μέρα που θα μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα μας.
Μία μέρα γεμάτη από τους στενούς ανθρώπους μας, εκείνους που θα μας συντροφεύουν στην κοινή μας πορεία.

Οι καλύτεροι κουμπάροι που θα μπορούσαμε να είχαμε @kondia & @zimmisss και πλέον οικογένειά μας.

Ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα ζήσαμε.
01•09•2024».