Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Με κολλητό μαύρο φόρεμα και χαμηλό τακουνάκι - Πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι τώρα στην εγκυμοσύνη της

Λίγο πριν μπει στον 8ο μήνα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς έχει βρει τον πραγματικό έρωτα στα μάτια του συντρόφου της και περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο τους παιδί και καρπό της αγάπης τους. Ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα στο καλοκαίρι, ενώ βρισκόταν ήδη σε προχωρημένη κύηση και έκτοτε οι φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα είναι όλο και περισσότερες στα social media.

Το βράδυ της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, η μέλλουσα μαμά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πόζα της μπροστά από τον ολόσωμο καθρέφτη του σπιτιού της, με το εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα που είχε επιλέξει να φορέσει για την έξοδό της, το οποίο είναι στενό και αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την σιλουέτα της μαζί με την κοιλίτσα της - δείτε εδώ ποιο είναι το φύλο του μωρού.

Τα κιλά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου λίγο πριν μπει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Το είχε συνδυάσει με πέδιλα με χαμηλό τακούνι για να μην κουράζεται και πρόσθεσε στο story της πως λίγο πριν μπει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης, καθώς διανύει την 30η εβδομάδα, έχει αποκτήσει 6 κιλά. Γενικότερα, συνεχίζει να γυμνάζεται, γι' αυτό και έχει καταφέρει να μην πάρει κιλά σε όλο της το σώμα (δείτε εδώ τις ασκήσεις που κάνει).

«30 εβδομάδες έγκυος + 6 κιλά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κιλά εγκυμοσύνης

Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της

Έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό το λόγο και δεν θέλει να δείχνει το πρόσωπό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και να αναφέρει το όνομα του.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύει μονάχα κοινές φωτογραφίες στις οποίες κρύβει το πρόσωπό του με διάφορα αυτοκόλλητα, ενώ όταν μπορεί κόβει την φωτογραφία μέχρι λίγο πιο κάτω από το κεφάλι του.

«Έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο και νιώθω πλέον, πως έχω οικογένεια. Είχα τη χαρά φέτος να στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον άντρα μου και πραγματικά ήταν πάρα πολύ συγκινητικό, είχαν έρθει και οι γονείς μας, ο μπαμπάς μου, η μαμά του και βάλαμε όλοι από ένα στολίδι στο δέντρο, κάναμε και από μία ευχή», έχει πει για τον σύντροφό της.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σύντροφος

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πατέρα παιδιού