Αγαπημένο ζευγάρι απέκτησε το δεύτερο παιδάκι του - Ανακοίνωσε τη γέννα το μαιευτήριο ΡΕΑ

«Η μητέρα και το νεογέννητο αγοράκι χαίρουν άκρας υγείας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγαπημένο ζευγάρι απέκτησε το δεύτερο παιδάκι του - Ανακοίνωσε τη γέννα το μαιευτήριο ΡΕΑ

Το δεύτερο παιδάκι του απέκτησε αγαπημένο ζευγάρι, όπως ανακοίνωσε το μαιευτήριο ΡΕΑ με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος για Έλληνα ποδοσφαιριστή και την αγαπημένη του που έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Αυτό το ζευγάρι απέκτησε το δεύτερο παιδί του

Πρόκειται για τον Σωκράτη Διούδη και την αγαπημένη του Χριστίνα Ιπλικτσόγλου. Ο γιος τους ήρθε στον κόσμο την Κυριακή 25/8, ενώ έχουν ακόμη μια κόρη που γεννήθηκε το 2021.

«Ο ποδοσφαιριστής Σωκράτης Διούδης και η σύζυγός του, Χριστίνα Ιπλικτσόγλου, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς καλωσόρισαν το δεύτερο τους παιδί την Κυριακή 25 Αυγούστου 2024, στην Κλινική ΡΕΑ.

Η μητέρα και το νεογέννητο αγοράκι χαίρουν άκρας υγείας, σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό τους, κ. Μητσάκο - Μπαρμπαγιάννη Κυριάκο.

Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει το μωράκι!»

Να σημειώσουμε πως ο Σωκράτης Διούδης έπαιζε στην Ζαγκλέμπιε Λούμπιν από την οποία αποδεσμεύθηκε στα μέσα του καλοκαιριού.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδάκι


Ποιος είναι ο Σωκράτης Διούδης

Ο Διούδης έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα ανδρών του Άρη Θεσσαλονίκης τον Μάιο του 2011 ενώ προπονητής ήταν ο Σάκης Τσιώλης. Στην πρώτη του περίοδο ως επαγγελματίας δεν αγωνίστηκε όντας τρίτος τερματοφύλακας πίσω από τους Μιχάλη Σηφάκη και Μάρκο Βελλίδη.

Την περίοδο 2012-13 ήταν ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας έπειτα από την αποχώρηση του Μιχάλη Σηφάκη, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στον αγώνα εναντίον του ΟΦΗ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος εξαιτίας μιας διαφωνίας μεταξύ του τότε προπονητή του συλλόγου Μάκη Κατσαβάκη και του Μάρκου Βελλίδη, που έληξε ισόπαλος 0-0. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς κέρδισε τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα με 13 συμμετοχές. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 33 συμμετοχές όντας ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.

Τον Ιούλιο του 2014 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη βελγική Κλαμπ Μπριζ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας 2+1 χρόνων,[1] δεν κατάφερε όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής με αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά να παραχωρηθεί ως δανεικός για έναν χρόνο στον Πανιώνιο,[2] όπου με 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, βοήθησε την ομάδα του να τερματίσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το καλοκαίρι του 2016 επέστρεψε, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, στον Άρη υπογράφοντας συμβόλαιο 3 ετών. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ομαδα της Θεσσαλονίκης προσέλκυσαν τον ενδιαφερον πολλών ομάδων που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του.

Τον Αύγουστο του 2017 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Στους πράσινους καθιερώθηκε σύντομα ως ο βασικός τερματοφύλακας κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις και καταγράφοντας εξαιρετικές αποκρούσεις.Η σιγουριά που έβγαζε κάτω από τα δοκάρια του και η ασφάλεια που ενέπνεε σε όλη την ομάδα,καθώς και το πάθος και η αυταπάρνηση που έδειχνε σε κάθε αγώνα και ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια τον έβαλε στις καρδιές των οπαδών της ομάδας και τον κατέστησε στην συνείδηση όλων των φιλάθλων της Ελλάδας ως έναν από τους καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες.Τον Ιανουάριο του 2020,παρά τις προτάσεις που είχε από ομάδες της Primera Division[5],υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναικό έως το 2023.

Τον Ιανουάριο του 2023 αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και εντάχθηκε στην Ζαγκουένμπιε Λούμπιν