Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτά είναι τα πεθερικά του - Το δείπνο σε εστιατόριο της Μυκόνου (Βίντεο)

Οι νέες φωτογραφίες από το γάμο του με την μητέρα των παιδιών του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 1/9 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την επί πολλών ετών σύντροφό του, Μαράια, με την οποία έχει αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά. Το μυστήριο και το γλέντι πραγματοποιήθηκαν στο Costa Navarino στην Μεσσηνία, με λίγους και καλούς καλεσμένους σε ένα τριήμερο party (δείτε φωτογραφίες).

Να σημειώσουμε πως ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του και οικογένειά τους, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Ουίλιαμ ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Βασίλης Σπανούλης με την σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου.

Το ταξίδι του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Μαράια στην Μύκονο

Μερικές ημέρες αργότερα, οι νεόνυμφοι ετοίμασαν βαλίτσες και ταξίδεψαν στην Μύκονο για να απολαύσουν επιτέλους λίγες στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ξεκούρασης. Μετά το δείπνο σε ταβερνάκι της Λιας και τις βόλτες στα Ματογιάννια, η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε τον άσσο των Μιλγουόκι Μπακς και την εκλεκτή της καρδιάς του στο κοσμικό SantAnna μαζί με τους γονείς της.

Νέες φωτογραφίες από το γάμο τους

Λίγες ώρες πριν, η Μαράια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους νέες φωτογραφίες από το τριήμερο γλέντι του γάμου τους με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Μύκονο.

Στις φωτογραφίες αυτές, η Μαράια ποζάρει με λευκό φόρεμα στο Costa Navarino στην Πύλο και γράφει «Μερικές φορές πρέπει να βγεις έξω και να δείχνεις *****!».

Αυτός ο γάμος ήταν από τους χλιδάτους στην Ελλάδα με τόσο μεγάλα ονόματα να καταφθάνουν για να γιορτάσουν μαζί με το ζευγάρι μια από τις πιο όμορφες ημέρες στη ζωή του.