Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μήλο - Οι φωτογραφίες από την ρομαντική πρόταση γάμου

Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου λίγες ώρες μετά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μήλο - Οι φωτογραφίες από την ρομαντική πρόταση γάμου

Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε στην Μήλο πριν από μερικές ημέρες όταν έκανε τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο γάμος ωστόσο έγινε πολύ σύντομα αφού λίγες ημέρες πριν έγινε η πρόταση γάμου σε ένα ρομαντικό σκηνικό με θέα τη θάλασσα και ανάμεσα σε βράχους με ζωντανή ρομαντική μουσική.

Οι φωτογραφίες μάλιστα από το μεγάλο «Ναι» το μοντέλο τις μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικές ώρες και τους έκανε όλους να "λιώσουν" από το όμορφο σκηνικό που είχε ετοιμάσει ο αγαπημένος της.

Οι φωτογραφίες από την πρόταση γάμου

Ο λόγος για τον Τόμας Γουόκαπ τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Εστρέλα Νούρι με καταγωγή από το Ιράν.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε και έκανε σχέση πριν από 1,5 χρόνο βιώνοντας έναν μεγάλο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Εστρέλα μάλιστα, πηγαίνει στους περισσότερους αγώνες του εντός και εκτός έδρας.

Η Νούρι μεγάλωσε στην Ολλανδία και είναι ηθοποιός αλλά και τραγουδίστρια ενώ ασχολείται και με το μόντελινγκ έχοντας στο ενεργητικό φωτογραφίσεις σε μεγάλα περιοδικά της υφηλίου.

Δείτε επίσης: Ο Αλέξανδρος Παρθένης παντρεύτηκε την σύντροφό του μετά από 8 χρόνια σχέσης - Έκλεψε τις εντυπώσεις το ξώπλατο νυφικό της