Στούντιο 4: Χαμός με την χειρονομία της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στο πλατό - «Θα γίνουμε ακατάλληλοι»

Ξέσπασαν σε γέλια όλοι στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στούντιο 4: Χαμός με την χειρονομία της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στο πλατό - «Θα γίνουμε ακατάλληλοι»

Χαμός επικράτησε στο πλατό της εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η παρουσιάστρια έκανε μια χειρονομία που έκανε όλους τους συνεργάτες της μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες να ξεσπάσουν σε γέλια και να μην μπορούν να ηρεμήσουν.

Όλα ξεκίνησαν από το viral βίντεο της ημέρας που ήταν ασκήσεις με τα δάχτυλα για να γυμναστεί ο εγκέφαλος μας. Μαζί με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο προσπάθησαν να ακολουθήσουν τις κινήσεις που έδειχνε το βίντεο, ωστόσο, τα πράγματα δεν πήρε.. πολύ καλά.

Η χειρονομία της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αντί να σηκώσει τον δείχτη, καταλάθος σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο κάτι που παρατήρησε γρήγορα τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της.

«Είναι δύσκολο γιατί είναι αυτό που είπε ο Θανάσης ότι όταν κάνει κάτι το ένα χέρι, το κάνει και το άλλο. Μπορώ να το κάνω, αλλά δυσκολεύομαι. Πρέπει να το σκέφτομαι», είπε αρχικά και κάνοντας την κίνηση με το μεσαίο δάχτυλο, σχολίασε «Εγώ έκανα κάτι που δεν έπρεπε. Άσε μας Κλεοπάτρα να το κάνουμε μαζί και χώρια». Γρήγορα όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

«Εσύ σήκωσες και το δάχτυλο. Θα γίνουμε ακατάλληλοι... Μας κέρασες! Κοντινό ήταν; Σε ευχαριστούμε Νάνσυ που μας κέρασες. Μην μας βάζετε με δάχτυλα», είπε με χιούμορ ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Να σημειώσουμε πως η εκπομπή Στούντιο 4 έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες μέσα από τη δημόσια τηλεόραση και η συγκίνηση ήταν μεγάλοι για τους δυο παρουσιαστές - δείτε το βίντεο και τα πρώτα λόγια.