Συγκινεί ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Σήμερα κλείνουν 10 χρόνια από την ξαφνική αποχώρησή του...»

«Tο σοκ παραμένει το ίδιο»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Συγκινεί ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Σήμερα κλείνουν 10 χρόνια από την ξαφνική αποχώρησή του...»

Μία μεγάλη απώλεια σημάδεψε τη ζωή του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου σαν σήμερα, πριν από δέκα χρόνια. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για να τιμήσει τη μνήμη του αγαπημένου αδερφού του, Βαγγέλη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή εντελώς ξαφνικά.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ανέβασε συγκεκριμένα μία φωτογραφία από τα παιδικά τους χρόνια, την εποχή που η οικογένεια περνούσε τα καλοκαίρια της στη Βελγική ακτή της Οστάνδης. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, μπορεί να πέρασαν τα χρόνια, ωστόσο ο πόνος παραμένει και είναι δύσκολο ακόμα και για τον ίδιο να τον εκφράσει με λέξεις.

Δείτε επίσης: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Το ελληνικό τραγούδι κακοποιείται και περνάει τη χειρότερη εποχή του»

Η ανάρτηση του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου και οι δηλώσεις του

«Ο Βαγγέλης. Ο μεγάλος μου αδερφός. Σήμερα κλείνουν 10 χρόνια από την ξαφνική αναχώρηση του και το σοκ παραμένει το ίδιο. Γι’ αυτό κι εγώ ο συνήθως λαλίστατος, δεν ξέρω τι να πω για να τον τιμήσω… Μόνο βρήκα αυτή τη φωτογραφία από τα παιδικά μας χρόνια ‘τα χρόνια του Βελγίου’, όταν τα καλοκαίρια οι γονείς μας πήγαιναν βόλτα στις ακτές της Οστάνδης, για να τον θυμίσω σε όσους -και ήταν πολλοί- τον αγαπούσαν», έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είχε μιλήσει στο You για την απώλεια του αδερφού του. «Ήταν μεγάλο σοκ. Από το πουθενά! Ήμουν διακοπές στο Βερολίνο, χτυπάει το τηλέφωνο και είναι η ανιψιά μου που μου το λέει. Μαζεύω άρον άρον τα πράγματά μου, αλλάζω το εισιτήριό στις 3 τη νύχτα. Μέσα στο αεροπλάνο σκέφτομαι πώς θα πω κάτι τέτοιο στη μάνα μου που είναι μόνη της σπίτι. Σκέφτομαι ότι μπορεί να τη χάσω και αυτήν μόλις το ακούσει», έλεγε χαρακτηριστικά στην Τζώρτζια Συρίχα.

«Με το που προσγειώνομαι στην Ελλάδα αρχίζει να χτυπάει το κινητό και με πιάνει τρόμος, γιατί στα πρώτα συλλυπητήρια τηλεφωνήματα από ανθρώπους του χώρου, μου λένε ότι το έμαθαν από το fb. Τρέμω μην το μάθει κάποιο συγγενικό πρόσωπο και τηλεφωνήσει στη μάνα μου πριν προλάβω να πάω να της το πω. Ποιος ξέρει πώς οδηγούσα από την ταραχή για να προλάβω και όταν έφτασα στο σπίτι της, η μηχανή του αυτοκινήτου πήρε κυριολεκτικά φωτιά. Ανέβηκα πάνω, ευτυχώς, δεν το είχε μάθει ακόμα. Της είπα “ό,τι κι αν ήρθα να σου πω αυτή τη στιγμή, θέλω να θυμάσαι ένα πράγμα, ότι εγώ είμαι εδώ και εσύ πρέπει να συνεχίσεις να είσαι εδώ, για μένα”»... Σκέφτηκα ότι έπρεπε να την κάνω να νιώσει απαραίτητη για να παραμείνει δυνατή. Και παρέμεινε», κατέληγε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για το συγκεκριμένο θέμα.