Παρασκευή Κερασιώτη: Αποχαιρετά τον σύντροφό της πριν το Survivor – Ερωτευμένη η πρώην παίκτρια του GNTM

Το τρυφερό βίντεο μαζί του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM και ετοιμάζεται σύντομα να αναχωρήσει για το Survivor, φαίνεται να βιώνει μια νέα, όμορφη φάση στη ζωή της, μετά τις δυσκολίες που έζησε.

Ενώ μέχρι σήμερα είχε επιλέξει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Παρασκευή Κερασιώτη πρόσφατα έκανε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη μέσα από τα προσωπικά της social media.

Δείτε επίσης: Survivor: Αυτοί είναι οι 21 παίκτες - Δείτε τα πρόσωπά τους για πρώτη φορά!

Το βίντεο της Παρασκευής Κερασιώτη με τον σύντροφό της

Η πρώην παίκτρια του GNTM δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο βίντεο, η Παρασκευή Κερασιώτη εμφανίζεται να κοιτάζει τρυφερά τον σύντροφό της, ενώ εκείνος της μιλάει. Η ίδια συνοδεύει το βίντεο με τη λεζάντα: «Η αγάπη είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει. Να παλεύετε για την αγάπη», δείχνοντας έτσι ποιος είναι ο άνθρωπος που θα της λείψει περισσότερο το προσεχές διάστημα.

Η Παρασκευή Κερασιώτη, αν και έχει αναφερθεί ανοιχτά για τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει λόγω της Ρομά καταγωγής της και τις θυσίες που έχει κάνει για να πετύχει τους στόχους της, φαίνεται ότι έχει βρει μια πηγή χαράς και στήριξης στη νέα της σχέση.

Δείτε το τρυφερό βίντεο που δημοσίευσε η Παρασκευή Κερασιώτη:

Χαμογελάει ξανά

Η Παρασκευή Κερασιώτη έχει μιλήσει ανοιχτά για την απώλεια του πατέρα της, μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της, καθώς και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που συνάντησε στο παρελθόν.

«Σκεφτόμουν τι λάθος έκανα. Ένιωσα μέσα μου σαν σκουπίδι. Όταν συμβαίνει κάτι, πρέπει να μιλάμε. Να μη μας νοιάζει ποιον έχουμε απέναντι, ας είναι και ο πιο γνωστός, ας έχει τα περισσότερα χρήματα του κόσμου. Εγώ τώρα δε θέλω να πω όνομα, αλλά αν ξανασυμβεί κάτι, αν τύχει να ξανασυνεργαστώ μαζί του, εννοείται πως θα πω, αλλά πρέπει να μιλάμε όλοι», δήλωσε πρόσφατα η Παρασκευή Κερασιώτη για έναν σχεδιαστή που της μίλησε υποτιμητικά. Όπως φαίνεται, έχει βρει έναν λόγο να χαμογελάει ξανά...