Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Στις εκπομπές υπάρχει μία βαθύτατη υποκρισία - Ξελιγουρευόμαστε με τους κοιλιακούς και τους πισινούς»

«Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας...;»

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX /  SKAI TV
GLOMEX / SKAI TV

Για τα πρότυπα της ελληνικής κοινωνίας, που προβάλλονται κυρίως μέσα από την showbiz και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η ομάδα του Summer’s Cool στον ΣΚΑΪ, με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις της Νατάσας Μποφίλιου.

«Ξέρετε πόσες τραγουδίστριες με μεγάλη περιφέρεια έχουν κάνει καριέρα; Μην πω την Αντέλ… Στις εκπομπές υπάρχει μία βαθύτατη υποκρισία γιατί όταν βγαίνουμε και δείχνουμε τα κορμιά, τα μαγιό και τους κοιλιακούς του Morrone και τα θαυμάζουμε και ξελιγουρευόμαστε και μας βλέπει ο κόσμος να το κάνουμε και για την κορμάρα της Καγιά, μοιραία βάζουμε όλους τους άλλους που δεν είναι έτσι σε μία κατηγορία. Δείχνουμε 100 μαγιό. Έχει ξελιγωθεί κανείς μας άλλος εδώ εκτός από τον Morrone; Θα δείχνατε εμένα χωρίς μαγιό; Τώρα κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Είδες τι λες; Ωραία καλλίγραμμα. Δεν είπε κανείς ποτέ -ας το πάρω για εμένα- α τι ωραίος χοντρός», ξέσπασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Όταν η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε ότι θαυμάζει τη Δανάη Μπάρκα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Αμφισβητείς ότι ξελιγουρευόμαστε με τους κοιλιακούς και τους πισινούς και μετά λέμε ότι είναι άσχημο να γίνεται; Η μόδα μας επέβαλε αυτά τα εξώφυλλα στα 90’s Και τώρα φτάσαμε εδώ. Και λέμε γιατί; Αφού πριν μία εσύ ρε μεγάλε μου αποθέωνες τον πισινό της Στικούδη κι όχι τον διπλανό. Δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πανελίστας μιλά για τον κόσμο της τηλεόρασης έξω από τα δόντια, καθώς μόνο χθες είχε αναφέρει τα εξής:

«Παιδιά, δύο εκπομπές είναι όλες κιόλας φέτος. Πέρσι είχαν τρεις(στο καθημερινό πρόγραμμα), η Σίσσυ είναι στο Σαββατοκύριακο. Οι καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές θα είναι δύο. Ξαναλέω, πέρσι το MEGA είχε τρεις καθημερινές να τσακώνονται για τον ίδιο καλεσμένο, φέτος έχουν δύο. Οπότε είναι λίγο πιο εύκολο.

Πέρσι ήταν η Ελένη και η Ελεονώρα. Αυτό σας λέω. Παιδιά, θα μοιραστούν οι καλεσμένοι. Το MEGA έχει πάρα πολλούς πρωταγωνιστές. Μην τρελαινόμαστε τώρα, έχει 100 σίριαλ, θα το μοιράσουν γιατί και στο Σαββατοκύριακο θα έχει πάλι δύο εκπομπές. Μια χαρά θα το μοιράσουν, δεν νομίζω ότι είναι εκεί το θέμα. Οι συνεντεύξεις και οι καλεσμένοι στις εκπομπές κρατούν πια πολύ λίγο χρόνο γιατί φαίνεται ότι δεν πολυπουλάνε».