Κώστας Μπακογιάννης: Αγκαλιά με την κόρη από τον πρώτο του γάμο στο Καλλιμάρμαρο για χατίρι της Σίας Κοσιώνη - Μελαχρινή, μαυρισμένη και κούκλα η Δανάη

Η φωτογραφία που μαρτυρά την σχέση της έφηβης με την σύζυγο του πατέρα της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κώστας Μπακογιάννης, πριν ακόμα γνωρίσει την Σία Κοσιώνη, παντρευτεί μαζί της και αποκτήσει τον μικρό Δήμο, υπήρξε παντρεμένος με την Κάλλια Καμπουρίδου, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά παιδιά. Τον 16χρονο Παύλο και την Δανάη, η οποία είναι 14 ετών. Μπορεί οι δρόμοι του ζευγαριού να χώρισαν, ωστόσο η σχέση με τον πρωτότοκο γιο και την κόρη του δεν χάλασαν ποτέ και οι τρεις τους λατρεύουν να περνούν χρόνο μαζί όσο μπορούν.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, εντόπισε τη νεαρή μαζί με τον πατέρα της στο Καλλιμάρμαρο για τη μεγάλη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε», που φέτος ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο, με πολύ "μεγάλα" ονόματα ως συμμετέχοντες, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 4/9.

Δείτε επίσης για τους: Κώστας Μπακογιάννης - Σία Κοσιώνη: Αυτό είναι το πέτρινο εξοχικό τους στο Καρπενήσι! Η φωτογραφία με τα 4 παιδιά στην αυλή και θέα το βουνό

Η σπάνια εμφάνιση του Κώστα Μπακογιάννη με την κόρη του και την Σία Κοσιώνη

Δεν ήταν, όμως, μόνοι τους, στην παρέα τους είχαν και την σύζυγο του πρώην δημάρχου και δημοσιογράφο, Σία Κοσιώνη, η οποία είχε αναλάβει την παρουσίαση της συναυλίας και ήθελαν να την καμαρώσουν. Αυτό μαρτυρά πόσο καλή σχέση έχει η έφηβη με την ίδια.

Η παρουσιάστρια φορούσε ένα πολύ εντυπωσιακό φαρδύ φόρεμα με ένα μακρύ μανίκι, ενώ ο καλός της είχε επιλέξει να βάλει καφέ παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο. Η κόρη του, από την άλλη πλευρά, ήταν μία κούκλα με το λευκό παντελόνι και το μαύρο top της.

Δείτε επίσης: Επέτειος γάμου για τον Κώστα Μπακογιάννη και τη Σία Κοσιώνη - Εκείνη ηλιοκαμένη κι εκείνος με λινό πουκάμισο στο πλευρό της

Κοσιώνη Μπακογιάννης κόρη

Μπακογιάννης κόρη Καλλιμάρμαρο

Κοσιώνη Μπακογιάννης κόρη Καλλιμάρμαρο

Πριν από λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr "τσάκωσε" το ζευγάρι στο θέατρο Άλσος όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Τότε, τώρα, πάντα» του Σταμάτη Φασουλή και αυτή τη φορά μαζί τους είχαν τον γιο τους, Δήμο.

Δέχθηκαν να ποζάρουν στην κάμερα, χαμογελαστοί, με τον μικρό να είναι "καρφωμένος" στην αγκαλιά του πατέρα του. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έκανε μία διαφορετική εμφάνιση, χωρίς τα αυστηρά κοστούμια που φοράει στο κανάλι, με ένα μαύρο φόρεμα, τακούνια και μία εσάρπα με ανοιχτόχρωμα σχέδια, ενώ ο πρώην δήμαρχος Αθηνών είχε επιλέξει χακί παντελόνι και ίδιο χρώμα παπούτσια, με λευκό πουκάμισο.

Δείτε επίσης: Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Μου είχε κάτσει στραβά, στην πρώτη μας επαφή ήμουν άδικα εριστική μαζί του»

Εκείνη είχε κάνει μπούκλες τα μαλλιά της και είχε βαφτεί σε γήινους τόνους. Οι τρεις τους παρακολούθησαν το έργο με απόλυτη προσήλωση και απόλαυσαν αυτή την όμορφη οικογενειακή τους στιγμή, χωρίς να ενδιαφέρονται για τον κόσμο που μπορεί να τους κοιτούσε.

Δείτε επίσης: Βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο με τον Κώστα Μπακογιάννη - Ο φακός τους ''τσάκωσε'' σε πολύ καλή διάθεση

Σία Κοσιώνη Μπακογιάννης Δήμος

Κοσιώνη Μπακογιάννης Δήμος Θέατρο