Μπέττυ Μαγγίρα – Επιστρέφει στην τηλεόραση με τη Μαρία Αντωνά στο πλευρό της από τη νέα σεζόν;

Οι πρώην συνεργάτες της δεν την ξέχασαν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Μπέττυ Μαγγίρα και η Μαρία Αντωνά ενδέχεται να ξανασυναντηθούν τηλεοπτικά. Οι δύο παρουσιάστριες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην πρωινή εκπομπή του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» ωστόσο αυτές τις μέρες φουντώνουν τα σενάρια που τις θέλουν ξανά μαζί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η Μπέττυ Μαγγίρα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ για το νέο «The Voice». Με την αναχώρηση του Γιώργου Λιανού για τον Άγιο Δομίνικο και το «Survivor», η θέση της παρουσίασης στο talent show μένει κενή.

Δείτε επίσης: The Voice: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποχωρεί – Ποιοι είναι οι πιθανοί διάδοχοι για την καρέκλα του Coach

Η Μπέττυ Μαγγίρα φαίνεται να είναι ένα από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί για τον ρόλο αυτό, ενώ παράλληλα, η Μαρία Αντωνά φημολογείται πως είναι φαβορί για να αναλάβει τα backstage του show, θέση που στο παρελθόν κατείχαν η Βάλια Χατζηθεοδώρου και η Λάουρα Νάργες.

Μπέττυ Μαγγίρα – Επιστρέφει στην τηλεόραση με τη Μαρία Αντωνά στο πλευρό της από τη νέα σεζόν;

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνουν τα πράγματα για τη Μαρία Αντωνά που έκανε αίσθηση στα social media με την εμφάνισή της. Σε μια ανάρτησή της στο Instagram, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός πόζαρε φορώντας ένα καυτό τζιν σορτσάκι και ψηλοτάκουνα πέδιλα, που αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα πόδια της. Φαίνεται πως ο έρωτάς της με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος την έχει ανανεώσει.

Reunion για την Μπέττυ Μαγγίρα με τους συνεργάτες της

Αξίζει να σημειωθεί πως γενικώς η Μπέττυ Μαγγίρα κρατάει καλές επαφές με τους πρώην συνεργάτες της. Μετά το τέλος της εκπομπής αλλά και της αποχώρησής τους από το κανάλι, η παρουσιάστρια κάνει παρέα μαζί τους ενώ μάλιστα θα βαφτίσει και την κόρη του Δημήτρη Μακαλιά με την Αντιγόνη Ψυχράμη.

Μπέττυ Μαγγίρα Reunion με τους συνεργάτες της

Μετά το τέλος του I love ΣουΚού, ο φακός συνάντησε την Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τη Σίσσυ Καλλίνη, τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Τάσο Μπιμπισίδη στο Θέατρο Άλσος όπου παρακολούθησαν την Ταράτσα του Φοίβου και φωτογραφήθηκαν στο τέλος της βραδιάς με τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν: Τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Θανάση Αλευρά και τη Ρένα Μόρφη.

Μπέττυ Μαγγίρα Reunion με τους συνεργάτες της