Αθηνά Οικονομάκου: Το δημόσιο μήνυμα του Μπρούνο Τσερέλα μετά από πολλές μέρες μακριά της - Το σχόλιό της

Σαν ερωτευμένοι έφηβοι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μπρούνο Τσερέλα
Instagram / Μπρούνο Τσερέλα

Η Αθηνά Οικονομάκου γνώρισε και ερωτεύτηκε με τον Μπρούνο Τσερέλα πριν από μερικούς μήνες και έτσι ξεκίνησε μία πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους, η οποία όμως αντιμετωπίζει μία δυσκολία... την απόσταση. Εκείνη μένει στην Αθήνα και εκείνος στην Ιταλία. Όλο το καλοκαίρι, ωστόσο, φρόντισαν να το κάνουν να φαίνεται παιχνιδάκι, αφού έκαναν συνέχεια ταξίδια μαζί.

Το τελευταίο ταξίδι, βέβαια, ο διάσημος μπασκετμπολίστας το έκανε μόνος του. Βρέθηκε στις Μαλδίβες, συγκεκριμένα, μαζί με καλούς του φίλους και πέρασε τον χρόνο του εκεί κάνοντας βουτιές στην θάλασσα και βόλτες με το σκάφος και δοκιμάζοντας φαγητά σε εστιατόρια.

Δείτε επίσης για την Αθηνά Οικονομάκου: Ντυμένη σα νυφούλα στο πλευρό του Μπρούνο Τσερέλα - Mαγευτικές φωτογραφίες από Πάρο

Το δημόσιο μήνυμα του Μπρούνο Τσερέλα στην Αθηνά Οικονομάκου και η απάντησή της

Σύντομα θα βρίσκεται πίσω και γι' αυτό θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στην σύντροφό του που τον περιμένει πώς και πώς. Πιο συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από εκεί, έγραψε στην λεζάντα:

«Εδώ η καρδιά μου πάντα έρχεται σπίτι!

Το να κάνω τη ζωή των ντόπιων είναι αυτό που απολαμβάνω περισσότερο, γιατί μου επιτρέπει να αγγίξω με τα χέρια μου την καθημερινότητα, τον πολιτισμό και την ιστορία αυτής της υπέροχης χώρας. Εδώ βρήκα πολλούς φίλους και πάνω από όλα δύο ξεχωριστούς ανθρώπους με τους οποίους μοιράζομαι μοναδικές στιγμές, τόσο εντός όσο και εκτός νερού.

Πηγαίνω σπίτι σύντομα με τόσες πολύτιμες αναμνήσεις! Ευχαριστούμε @dharavandhoodivers για τις υπέροχες βουτιές σε αυτόν τον παράδεισο» και πρόσθεσε ξεχωριστά για την καλή του: «@athinao1konomakou Είμαι στο δρόμο μου!».


Εκείνη έσπευσε να του απαντήσει αμέσως, με τον πιο τρυφερό τρόπο: «Γύρνα πίσω στο σπίτι», σημείωσε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας την ανάρτησή του.

Δείτε επίσης: Σε χλιδάτο ξενοδοχείο με θέα στην πισίνα και την θάλασσα στη Μύκονο - Η ρομαντική τους βόλτα με σκάφος στο ηλιοβασίλεμα

Η απάντηση της Αθηνάς Οικονομάκου στο μήνυμα του Μπρούνο Τσερέλα