Ευαγγελία Συριοπούλου: «Σ' αγαπώ μέχρι θανάτου…!» - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του συζύγου της και η αδημοσίευτη φωτογραφία του γάμου τους

Γιορτάζουν την πρώτη τους επέτειο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ευαγγελία Συριοπούλου εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί σχέση με τον Στράτο Πατσατζή, ωστόσο αποφάσισαν να την επισημοποιήσουν ένα χρόνο πριν, τον Σεπτέμβριο του 2023, βαφτίζοντας και τον γιο τους, ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ - δείτε εδώ φωτογραφίες. Σήμερα, Πέμπτη 5/9, έχουν την επέτειό τους και η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί την χαρά της για το γεγονός αυτό με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους, όπου κρατιόντουσαν χέρι χέρι, εκείνος με το μαύρο κοστούμι και το παπιγιόν του και εκείνη με το υπέρλαμπρο νυφικό με τον δαντελένιο κορσέ και την συνόδευσε με την πιο τρυφερή λεζάντα.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ευαγγελίας Συριοπούλου για την επέτειο γάμου με τον Στράτο Πατσατζή

«Χέρι με χέρι παντού και για πάντα!!! Χρόνια μας πολλά!!! Σ´αγαπώ», σημείωσε χαρακτηριστικά.


Εκείνος, φυσικά, της απάντησε στα σχόλια με τον πιο ωραίο τρόπο, κάνοντας τους ακόλουθους και τους θαυμαστές τους να "λιώνουν": «Χρόνια μας πολλά μωράκι μου γλυκό. Είσαι ότι καλύτερο. Σ αγαπώ μέχρι θανάτου….!», έγραψε - δείτε εδώ όλα όσα δεν γνωρίζατε για εκείνον.

Σχόλιο συζύγου Συριοπούλου για επέτειο γάμου

Η οικογένειά τους, εντωμεταξύ, θα μεγαλώσει πολύ σύντομα κι άλλο, αφού περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Το αποκάλυψε η ίδια με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πρωί της Πέμπτης 1 Αυγούστου, καλωσορίζοντας το νέο μήνα. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία από τις διακοπές της μαζί με τον γιο της, όπου πόζαρε με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα.

Το κρατούσε κρυφό εδώ και πολλούς μήνες, χωρίς κανείς να έχει καταλάβει τίποτα, παρόλο που μέχρι πριν από λίγο καιρό πραγματοποιούσε γυρίσματα για την σειρά του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών. Βρήκε, όμως, την κατάλληλη ευκαιρία για να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι την γέμισαν με όμορφα μηνύματα και ευχές μετά την αποκάλυψη.

«Αυτόν τον Αύγουστο νιώθω διπλά ευτυχισμένη!!! Καλό Μήνα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.