Έλλη Κοκκίνου: Πώς αντέδρασε όταν ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη

Δείτε την συνέντευξη

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: YouTube / Ηλίας Ψινάκης
Screenshot: YouTube / Ηλίας Ψινάκης

Καλεσμένη στη νέα σειρά συνεντεύξεων που έχει ξεκινήσει ο Ηλίας Ψινάκης στο YouTube, με τίτλο στο... «Γηροκομείο», βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου, για μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης. Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της, για την καριέρα της αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Ψινάκης δεν δίστασε να αναφερθεί και στον πρώην σύντροφο της Έλλης Κοκκίνου, Γιώργο Μπόγρη με τον οποίο κάνουν στενή παρέα το τελευταίο διάστημα.

«Σε σκέφτομαι πολύ συχνά γιατί έχουμε γίνει κολλητές με την πρώην σου… τον Μπόγρη, την δίμετρη. Τον έχω ερωτευτεί. Τι γλυκό και υπέροχο παιδί είναι. Κάνουμε παρέα, περνάμε πολύ ωραία», είπε ο Ηλίας Ψινάκης και η Έλλη Κοκκίνου απάντησε: «Είναι, είναι. Έχει χιούμορ και είναι ατακαδόρος. Μπράβο. Ναι είναι πολύ γλυκός και καλό παιδί».

Δείτε επίσης: Έλλη Κοκκίνου: «Έχω πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα...» - Άκρως αποκαλυπτικές οι δηλώσεις της τραγουδίστριας για την προσωπική της ζωή

Έλλη Κοκκίνου - Ηλίας Ψινάκης: Όλη η συνέντευξη

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί πολύ θετικά στον Γιώργο Μπόγρη, καθώς σε παλαιότερη συνέντευξη, η ίδια είχε πει:

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία περίοδος, ήταν μια όμορφη εφταετία. Μετά τη σχέση μου με τον Γιώργο Μπόγρη, δεν έγινε γνωστή κάποια άλλη σχέση μου, γιατί το επεδίωξα να μη γίνει. Όταν ο Αλέξανδρος ήταν μικρός εκνευριζόταν που με πλησίαζαν έξω, αλλά τώρα γελάει. Η συγκατοίκησή μας είναι ονειρεμένη. Είμαι δημοκρατική και σέβομαι τον χώρο του και τον χρόνο του, περνάμε και πολύ χρόνο μαζί».

Από την πλευρά του, και ο Γιώργος Μπόγρης έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την τραγουδίστρια, λέγοντας:

«Ήταν μια περίοδος που πέρασα φανταστικά στη ζωή μου, υπήρχαν και πάρα πολλά media. Άκουγα «πώς οι προπονητές θα σε εμπιστευτούν, δεν θα είσαι συγκεντρωμένος στο άθλημα». Τα ακούω βερεσέ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφυγα από αυτή τη χώρα και ξαφνικά από εκεί που όλοι μπορεί να με έκριναν, ξαφνικά έγινα πιο αγαπητός. Έλεγαν εδώ ότι είμαι ασόβαρος, και όταν πήγα στην Ισπανία έλεγαν ότι είναι χαρά Θεού, όλοι έναν τέτοιο τύπο θέλουν».