Βρισηίδα Ανδριώτου: «Εσύ δεν είχες πάει με τον πρώην της Τούνη που ήταν και κολλητή σου;» - Η αποκάλυψη μετά από σχόλιο που της έκαναν στο Tik Tok

Ξεκαθάρισε μια για πάντα τις φήμες...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Instagram Βρισηίδα Ανδριώτου(δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Instagram Βρισηίδα Ανδριώτου(δεξιά)

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι πολύ ενεργή στα social media, κυρίως στο Instagram και στο Tik Tok όπου μετρά χιλιάδες ακόλουθους. Εκεί αναρτά συνεχώς περιεχόμενο, με το Instagram να είναι το πιο επαγγελματικό της προφίλ μέσα από το οποίο προβάλλει την δουλειά της, αλλά και την καθημερινότητα της, ενώ στο Tik Tok είναι πιο χαλαρή και συνήθως το περιεχόμενό της είναι πιο χιουμοριστικό.

Τις προάλλες, λοιπόν, ανέβασε στην δεύτερη πλατφόρμα ένα βίντεο που αφορούσε τις φιλίες ανάμεσα σε γυναίκες και την συμπεριφορά τους όταν τις προσεγγίζει ο πρώην κάποιας κολλητής τους. Η ίδια, ουσιαστικά, κατέκρινε όσες δεν το θεωρούν λάθος.

Το σχόλιο κάτω από το βίντεο της Βρισηίδας Ανδριώτου για την Ιωάννα Τούνη και η απάντηση της

Κάτω από την ανάρτηση αυτή ακολούθησαν διάφορα σχόλια, αλλά ένα από αυτά κέρδισε την προσοχή της, καθώς κατηγορήθηκε πως παρά τα όσα λέει είχε φερθεί με αντίστοιχο τρόπο στην Ιωάννα Τούνη (στην οποία έκαναν δώρο υαλουρονικό) όταν ήταν ακόμα φίλες. «Εσύ δεν είχες πάει με τον πρώην της Τούνη που ήταν και κολλητή σου ή μπερδεύομαι;», έγραφε χαρακτηριστικά το σχόλιο.

Η Influencer, λοιπόν, δεν δίστασε να της απαντήσει και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για τυχόν φήμες που έχουν κυκλοφορήσει άδικα προς το πρόσωπό της, αποκαλύπτοντας τότε τι συνέβαινε στην προσωπική της ζωή: «Μπερδεύεσαι. Εγώ τότε είχα σχέση και μάλιστα ήμουν και πολύ ερωτευμένη. Το τι φήμες αφέθηκαν, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Το ήθος μου δεν θα το επέτρεπε ποτέ αυτό!», σημείωσε.

Δείτε επίσης: Είναι έγκυος; - Οι φωτογραφίες και η απάντηση μέσω του Instagram

Βρισηίδα απάντηση για πρώην Τούνη

Εντωμεταξύ, η ίδια εμφανίστηκε θυμωμένη και απογοητευμένη σε ένα νέο βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο TikTok πριν από μερικές μέρες, απαντώντας σε αρνητικά σχόλια που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα γύρω από τη δουλειά της.

Το νεαρό μοντέλο και πρώην παίκτρια στο Survivor εξήγησε ότι έχει εργαστεί σκληρά για να χτίσει την εταιρεία της, αφιερώνοντας πολλές ώρες στην επιλογή των υλικών και τη δημιουργία των σχεδίων.

«Είμαι 27 και έχω κάνει τόσα πράγματα, έχω φτιάξει μία εταιρεία με πάρα πολύ κόπο», ανέφερε η Βρισηίδα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για την αρνητική κριτική που δέχεται στα social media, ενώ τόνισε ότι στην Ελλάδα συχνά επικρατεί μια τάση ζήλιας και αρνητικότητας.

«Το να είσαι μικρή και να έχεις πετύχει κάτι στη ζωή σου και να τα δείχνεις στα social είναι και καλό, από την άλλη είναι και κακό. Έχεις τόσο κακό μάτι από κάποιες κομπλεξικές που απλά κάθονται και κράζουν και λένε ψέματα για εσένα και την εταιρεία σου. Το χειρότερο είναι στην Ελλάδα, γιατί βγήκα στη Βιέννη, έχω πάει και στο εξωτερικό και τέτοιο πράγμα που έχουμε στην Ελλάδα, να θέλουμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, είναι το χειρότερό μου», αναφέρει εμφανώς εκνευρισμένη η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Βρισηίδα δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να βοηθήσει άλλες γυναίκες να πετύχουν, χωρίς ωστόσο να βρίσκει ανταπόκριση. «Θέλω πραγματικά ο ένας να βοηθάει τον άλλον για να αναπτυχθούμε σαν λαός, σαν Ελλάδα. Μου τη δίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και πόσο σκ@@α πηγαίνει το κράτος μας και πόσο σκ@@α πηγαίνουν όλα. Ό,τι συμβαίνει τέλος πάντων… Πραγματικά ώρες ώρες λέω γιατί δεν έχω πάει στο εξωτερικό να ζήσω; Τσαντίζομαι με όλα αυτά», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Είναι κάποιες που απλά δεν έχουν πετύχει τίποτα στη ζωή τους από κακές επιλογές. Μακάρι να ήμουν δίπλα τους να τις βοηθήσω, πραγματικά τις λυπάμαι και εύχομαι να μπορούσα να βοηθήσω. Αλλά έχουν τόση κακία μέσα τους που λένε ψέματα για εμένα και για την εταιρεία μου, νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα. Ο ξερόλας! Πολλά πράγματα δεν ξέρετε για μένα, γιατί κρατάω μία πόρτα κλειστή», αναφέρει σε διαφορετικό σημείο.

https://www.tiktok.com/@vrisiida_andrio/video/7409055162729303328