Συγκινημένη η Ελεονώρα Μελέτη - Πρώτη μέρα στο "μεγάλο" σχολείο η κόρη της, Αλεξάνδρα

Η τρυφερή ανάρτηση λίγο πριν μπει στην τάξη της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελεονώρα Μελέτη
Instagram / Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη αυτή τη σεζόν βιώνει πολύ μεγάλες αλλαγές στην ζωή και την καθημερινότητά της. Πλέον έχει αναλάβει καθήκοντα Ευρωβουλευτή (δείτε εδώ πώς είναι το γραφείο της στις Βρυξέλλες), ενώ η κόρη της, Αλεξάνδρα, μεγάλωσε τόσο που φέτος ξεκινάει το "μεγάλο" σχολείο. Πηγαίνει πλέον πρώτη δημοτικού και σήμερα, Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, είναι η πρώτη της μέρα σε αυτό.

Η περήφανη μανούλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της από τη στιγμή που έφτανε στο νέο περιβάλλον που θα την φιλοξενεί για τα επόμενα χρόνια, φορώντας μία τσάντα στους ώμους της που πάνω της έγραφε το όνομά της.

Η πρώτη μέρα της κόρης της Ελεονώρας Μελέτη στο σχολείο

Δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της, αλλά δεν θέλησε να πει πολλά λόγια και έδειξε πως δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει με ένα emoji που έβαλε πάνω στην ανάρτηση που έκανε σε story στο προφίλ της. Οι μανούλες που την ακολουθούν την καταλαβαίνουν απόλυτα.

Δείτε επίσης για την Ελεονώρα Μελέτη: Στο στόχαστρο κακόβουλων η μητέρα της - «Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει»

Ελεονώρα Μελέτη κόρη σχολείο

Πριν από λίγες ημέρες η μικρή είχε την ονομαστική της εορτή. Το ζευγάρι μάλιστα το γιόρτασε στην παραλία παίζοντας και κάνοντας βουτιές.

Η ευρωβουλευτής (δείτε το δώρο που της έκανε η κόρη της), θέλησε να της ευχηθεί και με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια κοινή φωτογραφία από τα παιχνίδια τους.

Ντυμένες ασορτί, αφού φορούσαν το ίδιο μαγιό πόζαραν στην αμμουδιά με την χαρούμενη μαμά να κάνει αεροπλανάκι την κόρη της.

«Ποσά μηνύματα? Πόσες ευχές ? Να ξέρατε μόνο πόσοι μα πόσοι πολλοί είστε!

Κάθε τόσο ξεκλεβω λίγα λεπτά κ μπαίνω κ διαβάζω στο inbox μου τα όμορφα σας λόγια με αφορμή την γιορτή της μικρής μου μαϊμουδίτσας κ χαμογελώ!

Κ με αυτή τη σημερινή ολόφρεσκη φωτογραφία σας «ευχαριστώ» μέσα από τη καρδιά μου που όχι μόνο σκεφτήκαμε το παιδί μου ανήμερα της γιορτής του, αλλά μπήκατε στο κόπο να γράψετε κ την ευχή σας!

ΜΕΓΑΛΟ « ευχαριστώ» κ είθε η ενέργεια της κάθε μιας ευχής να σας βρίσκει γέρους, δυνατούς κ έτοιμους για έναν δημιουργικό χειμώνα!

Υγ: χρόνια πολλά σε όλες κ όλους όσοι γιορτάζουν!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Ελεονώρα Μελέτη.