Βίκυ Καγιά: Έκανε όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω της - Το μαύρο μαγιό και οι βουτιές σε παραλία της Μυκόνου

Δείτε τις φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Έκανε όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω της - Το μαύρο μαγιό και οι βουτιές σε παραλία της Μυκόνου

Αγαπημένος προορισμός κάθε καλοκαίρι για την Βίκυ Καγιά και την οικογένεια της είναι η Μύκονος. Μαζί με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους (Κάρολο και Μπιάνκα) κάθε χρονιά επισκέπτονται το νησί των ανέμων όπου περνάνε μεγάλο μέρος των διακοπών τους με τις βουτιές στη θάλασσα να είναι καθημερινή συνήθεια.

Και φέτος λοιπόν το επέλεξαν για να χαλαρώσουν μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και την κλεισούρα της Αθήνας. Η κάμερα του Youweekly.gr ήταν εκεί και τους απαθανάτισε να κάνουν μπάνιο και να παίζουν στην άμμο.

Οι φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά από την Μύκονο

Η Βίκυ Καγιά εντυπωσιακή όπως πάντα τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το μαύρο μαγιό της και τις ασύλληπτες αναλογίες στο σώμα της. Προσέχει την διατροφή της και την καθημερινότητα της με αποτέλεσμα στα 46 της να έχει εκπληκτικό κορμί.

Βίκυ Καγιά Μύκονος

Βίκυ Καγιά μαγιό

Μαζί της ήταν και τα παιδιά της Κάρολος και Μπιάνκα, απολαμβάνοντας τα καθαρά νερά του Αιγαίου και τα παιχνίδια με τη μητέρα τους.

Να σημειώσουμε ωστόσο πως φέτος το καλοκαίρι έκαναν διακοπές και στην Εύβοια όπου η Βίκυ Καγιά έχει εξοχικό σπίτι μέσα στη φύση.

Βίκυ Καγιά κόρη Μύκονος

Πως διατηρεί το σώμα της;

Μέσα στην ημέρα επιδιώκει να τρώει περίπου κάθε τρεις ώρες, κάνοντας μικρά και συχνά γεύματα, και προσπαθεί να καταναλώνει πολλά φρούτα και λαχανικά. Έτσι τονώνει τον μεταβολισμό της και καίει λίπος όλη μέρα.

Αντί να κοιτάζει συνέχεια το ρολόι, συγχρονίζεται με τα σημάδια που της δίνει το ίδιο της το σώμα. Για παράδειγμα εάν δεν πεινάσει μετά από 3 ώρες, δεν τρώει υποχρεωτικά, αλλά σε περίπτωση που πεινάσει πάρα πολύ μετά από 2,5 ώρες, τότε απολαμβάνει το επόμενο γεύμα η σνακ που περιλαμβάνει το πρόγραμμα της.

Και κάτι σημαντικό: Τα γεύματα της δεν ξεπερνούν τις 400 θερμίδες, τα σνακ τις 100 και τα γλυκά τις 50! Έτσι, το σύνολο των θερμίδων που καταναλώνει την ημέρα είναι περίπου 1.450.