Άρης Τσάπης: «Έτσι το λέτε στην Αλβανία;» - Ξέσπασε δημόσια για το ρατσιστικό σχόλιο κάτω από βίντεο του στο Tik Tok

Απογοητευμένος από αυτό που είδε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άρης Τσάπης: «Έτσι το λέτε στην Αλβανία;» - Ξέσπασε δημόσια για το ρατσιστικό σχόλιο κάτω από βίντεο του στο Tik Tok

Ο Άρης Τσάπης, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Θανάση στο σίριαλ του MEGA, Ευτυχισμένοι Μαζί, εδώ και πολύ καιρό έχει δημιουργήσει ένα προφίλ στο Tik Tok και αναρτά διάφορα βίντεο, συνήθως με χιουμοριστικό περιεχόμενο, ωστόσο υπάρχουν και στιγμές που αναφέρεται σε πιο σοβαρά θέματα είτε αναρτά στιγμές με την σύζυγο και τον γιο του.

Τις προάλλες, λοιπόν, είχε ανεβάσει άλλο ένα βίντεο στο οποίο αντί για την λέξη εύσημα, είπε στα αγγλικά credits. Μία άγνωστη, τότε, θέλησε να τον ειρωνευτεί και να τον χλευάσει, κάνοντας ένα ρατσιστικό σχόλιο για την καταγωγή του ηθοποιού, γεγονός που τον ενόχλησε, όπως είναι λογικό.

Το ρατσιστικό σχόλιο στον Άρη Τσάπη και το δημόσιο ξέσπασμά του

Πιο συγκεκριμένα, το σχόλιο έγραφε: «Τα εύσημα λένε... Τα credit; Έτσι το λέτε στην Αλβανία;» και ο ίδιος αποφάσισε να της απαντήσει δημόσια, με μία ακόμη ανάρτηση:

«Δεν ξέρω ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το προφίλ, Δάφνη Μαράκη γράφει, αλλά είναι ένα πολύ μικρό κορίτσι στη φωτογραφία προφίλ. Ελπίζω, ευελπιστώ, να μην είναι αυτό το μικρό κορίτσι που γράφει αυτά τα σχόλια και άμα είναι κάποιος μεγαλύτερος, η μαμά της ή ο μπαμπάς της, δεν ξέρω ποιος, καλύτερα να βάζεις τη φάτσα τη δικιά σου όταν γράφεις αυτά τα σχόλια και όχι του παιδιού σου. Άμα από την άλλη είναι αυτό το κοριτσάκι… καλό βράδυ!», είπε φανερά απογοητευμένος και στη λεζάντα του βίντεο σημείωσε: «Μαζευτείτε γιατί έχετε ξεφύγει».

Δείτε επίσης: Παντρεύτηκε ο Θανάσης από το "Ευτυχισμένοι μαζί" - Με βιολιά και νταούλια έφτασε στην εκκλησία η νύφη

Πριν από λίγο καιρό ένα βίντεο που αναρτήσει στην πλατφόρμα είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο. Όταν ο ηθοποιός ζήτησε από την γυναίκα του να μαντέψει πώς θα αεριστεί, και αμέσως μετά "την αμόλησε" μπροστά της, με την ίδια να ξεσπά σε γέλια, για ορισμένους έδειξε ασέβεια και δεν δίστασαν να το πουν στα σχόλια.

Εκείνος, ωστόσο, δεν μπορεί να διανοηθεί γιατί αυτό να είναι κάτι τόσο άσχημο στα μάτια του κόσμου και θέλησε να απαντήσει δημοσιεύοντας ένα νέο βίντεο στην πλατφόρμα.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δείχνεις τον σεβασμό στον άνθρωπό σου. Επειδή κλ@νω μπροστά στην Ειρήνη ή ρεύομαι – που δεν ρεύομαι, γιατί αυτό ενοχλεί και το σέβομαι και δεν το κάνω – δείχνει ότι δεν τη σέβομαι; Σταματήστε να είστε όλοι τόσο επιφανειακοί και προρσελάνινοι και μη μου άπτου και @ρχίδι@ μάντολες. Δείξε τον σεβασμό ουσιαστικά με άλλους τρόπους σωστούς και όχι επιφανειακούς. Εσύ δεν κλ@νεις μπροστά στην κοπέλα σου, άρα πάει να πει ότι τη σέβεσαι, παράλληλα όμως μπορεί να την κερατώνεις, να τη γράφεις στα @ρχίδι@ σου, να μη τη βοηθάς στις δουλειές, με ένα πρόβλημα που έχει, με το παιδί, αλλά τη σέβεσαι επειδή δεν κλ@νεις μπροστά της», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Είναι πολύ κακό...» - Ο Άρης Τσάπης, ο Θανάσης από το Ευτυχισμένο,ι μαζί ''έσφαξε'' με το γάντι όσους τον κακολογούν για τη νέα του δουλειά