Αποκλειστικό: Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδάκι

Σε πελάγη ευτυχίας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Η ελληνική showbiz πλημμυρίζει χαρά και συγκίνηση καθώς ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του χώρου αναμένει το πρώτο του παιδάκι! Το ζευγάρι που έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού με την αγάπη του και τη διακριτικότητα στην προσωπική του ζωή, ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα: να γίνουν γονείς!

Η είδηση της εγκυμοσύνης ήρθε σαν έκπληξη για πολλούς, καθώς το ζευγάρι κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, πηγές κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψαν ότι οι δύο τους ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους. Όπως αναφέρουν άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον, το ζευγάρι περιμένει το παιδάκι τους με ανυπομονησία και αγάπη, ενώ ήδη έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες για τον ερχομό του μωρού.

Εκείνος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τα φώτα της δημοσιότητας εξαιτίας μιας σχέσης που είχε με επίσης γνωστή κυρία της ελληνικής showbiz

Αποκλειστικό: Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδάκι
Unsplash.com

Από την άλλη, το όνομα εκείνης τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε sites και τηλεόραση τόσο για τα προσωπικά όσο και για τα επαγγελματικά της. Είναι μια όμορφη και ταλαντούχα γυναίκα και σε λίγο καιρό θα έχει και τον τίτλο της μαμάς! Μαζί αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, με αμέτρητους θαυμαστές να τους ακολουθούν και να τους στηρίζουν σε κάθε τους βήμα.

Η εγκυμοσύνη, όπως αναφέρουν πληροφορίες μας προχωρά κανονικά και όλα δείχνουν πως το ζευγάρι απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής της ξεχωριστής περιόδου. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει επίσημες δηλώσεις, οι δυο τους αποφεύγουν την υπερβολική προβολή και επιλέγουν να διατηρούν χαμηλό προφίλ, απολαμβάνοντας τις στιγμές τους μακριά από τη δημοσιότητα.

Όπως καταλαβαίνετε, σεβόμενοι την επιθυμία του ζευγαριού δεν θα προβούμε σε περισσότερες αποκαλύψεις. Θα περιμένουμε με χαρά να το ανακοινώσουν οι ίδιοι όταν θεωρήσουν πως είναι έτοιμοι! Το μόνο σίγουρο είναι ότι η άφιξη του μικρού θα φέρει ακόμη περισσότερη χαρά στην οικογένεια!