Ατζούν Ιλιτζαλί: Με γραβάτα ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη με κρόσσια στον γάμο του - Ο ξέφρενος χορός της νύφης στο club (Βίντεο)

Τα στιγμιότυπα που λίγοι πρόλαβαν να δουν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Instagram @panosmylonas (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Instagram @panosmylonas (δεξιά)

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί εδώ και δύο χρόνια ζει το δικό του παραμύθι με την σύντροφό του Ayca Cagla Altunkaya, η οποία είναι 25 ετών. Ανά διαστήματα οι κάμερες και οι παπαράτσι τους πετύχαιναν σε τρυφερές τους στιγμές, ωστόσο οι ίδιοι προσπαθούν πάντα να είναι διακριτικοί και να μην προκαλούν.

Ο γάμος τους, λοιπόν, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στην Τουρκία, έσκασε σαν "βόμβα" στην showbiz. Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα σε μία ονειρική τελετή, στην οποία έφτασαν με το πανάκριβο σκάφος του παραγωγού (δείτε εδώ φωτογραφίες) και έπειτα ακολούθησε ξέφρενο γλέντι σε γνωστό club.

Η εμφάνιση του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη στον γάμο του Ατζούν Ιλιτζαλί

Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και καλοί, με τους περισσότερους να είναι συγγενείς και φίλοι, ωστόσο υπήρχαν και κάποιοι συνεργάτες. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Λιανός με την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη. Δεν είχε αναρτήσει κανείς από τους δύο κάτι στα social media, όμως μία φωτογραφία του Πάνου Μυλωνά "πρόδωσε" την παρουσία τους.

Και οι δύο υπέρλαμπροι, στα μαύρα, καθώς φαίνεται πως αυτό ήταν και το dress code που τους δόθηκε. Ο παρουσιαστής φορούσε και γραβάτα, ενώ η καλή του είχε πιάσει τα μαλλιά της ψηλά και φορούσε εντυπωσιακά μακριά σκουλαρίκια με στρας, που ταίριαζαν απόλυτα με το φόρεμα που είχε επιλέξει που ήταν όλο κρόσσια.

Γιώργος Λιανός Κωνσταντίνα Καραλέξη γάμος Ατζούν


Σε ένα από τα βίντεο που δημοσίευσε ο Πάνος Μυλωνάς από την βραδιά αυτή, έδειξε και τον ξέφρενο χορό της νύφης στο νυχτερινό κέντρο, έχοντας αλλάξει πλέον φόρεμα. Είχε διαλέξει, για να είναι πιο άνετη, ένα στενό φόρεμα, αμάνικο, με πολλά στρας.

Δείτε επίσης για τον Ατζούν Ιλιτζαλί: Με την καλλονή και κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφό του στα Ματογιάννια - Την περίμενε πάνω από μία ώρα να ψωνίσει