Έλενα Κρεμλίδου: Βίντεο από το εξοχικό σπίτι των γονιών της στη Χαλκιδική - Το τροχόσπιτο και τα δωμάτια "κουτιά" δίπλα στα δέντρα

«Φτιαγμένο από τα χεράκια του μπαμπά μου!»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Κρεμλίδου: Βίντεο από το εξοχικό σπίτι των γονιών της στη Χαλκιδική - Το τροχόσπιτο και τα δωμάτια

Η Έλενα Κρεμλίδου πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι στην Χαλκιδική μαζί με τους γονείς της. Η οικογένεια έχει στην περιοχή εξοχικό σπίτι στο οποίο περνάνε μεγάλο διάστημα των διακοπών τους αφού η θάλασσα είναι δίπλα στα πόδια τους. Μάλιστα, το χτήμα είναι μέσα στη φύση, κάτι που κάνει την ζωή εκεί ακόμα πιο ωραία και χαλαρωτική.

Η instagrammer μας έδειξε όλο το χτήμα αλλά και το εξοχικό που έχει φτιάξει μόνος του ο μπαμπάς της με τα χέρια του. Όπως είπε μπορεί να μην είναι κυριλέ, ωστόσο, είναι λειτουργικό και ότι πρέπει για το καλοκαίρι καθώς είναι μόνιμα στην θάλασσα.

Βίντεο από το εξοχικό της οικογένειας της Έλενας Κρεμλίδου στην Χαλκιδική

Η ξενάγηση αρχίζει από την κουζίνα ένα μικρό ξυλινο δωμάτιο που έχει τα μάτια αλλά και τα είδη κουζίνας. Όπως για παράδειγμα ένα ψυγείο που το έχουν κάνει αποθηκευτικό χώρο, καθώς το ψυγείο που χρησιμοποιούν το έχουν στην αυλή. Λίγο πιο δίπλα έχουν ακόμα ένα δωμάτιο το οποίο είναι υπνοδωμάτιο με τρία μονά κρεβάτια.

Στο κτήμα επίσης έχουν το τροχόσπιτο το οποίο έχουν επίσης για να κοιμούνται το οποίο έχει δυο κρεβάτια. Ένα μονό και ένα διπλό. Δίπλα, υπάρχει επίσης ένα δωμάτιο το οποίο είναι ένα μικρό μπάνιο.

Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ο νιπτήρας αλλά και ένας ξυλόφουρνος. Επίσης μια ντουζιέρα που έχουν κρύψει με καλάμια για να κάνεις μπάνιο βλέποντας τα αστέρια. Αγαπημένο σημείο για να κάθονται είναι ένα παγκάκι το οποίο έχει θέα το βουνό και το χωριό αλλά και τα αμπέλια και τις ελιές που έχουν φτιάξει ο πατέρας της.

«Το τσαντίρι μας στην Χαλκιδικη. Φτιαγμένο απο τα χεράκια του μπαμπά μου! Μπορεί να μην είναι κυριλέ αλλα ειναι λειτουργικό και οτι πρέπει για το καλοκαίρι που είμαστε μόνιμα στην θάλασσα», έγραψε στην ανάρτηση της στο Tik Tok.

Δέιτε επίσης: Ξέσπασε η Έλενα Κρεμλίδου - «Με θεωρούσαν εύκολη, έβγαζαν φήμες για μένα! Μήπως γιατί δεν το έκανα μαζί τους;»

@elena_mariposa_

Το τσαντιρι μας στην Χαλκιδικη 🥹 Φτιαγμενο απο τα χερακια του μπαμπα μου! Μπορει να μην ειναι κυριλε αλλα ειναι λειτουργικο και οτι πρεπει για το καλοκαιρι που ειμαστε μονιμα στην θαλασσα 🤍

♬ original sound - Nintendo - Nintendo