Βασιλιάς Κάρολος: Εξελίξεις με την υγεία του - Ο λόγος που μένει μαζί με την Κέιτ Μίντλετον

Η αποκάλυψη της Καμίλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βασιλιάς Κάρολος: Εξελίξεις με την υγεία του - Ο λόγος που μένει μαζί με την Κέιτ Μίντλετον

Περίεργο είναι το κλίμα στην βασιλική οικογένεια από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η Βασίλισσα Ελισάβετ. Λίγους μήνες μετά την κηδεία της (δείτες εικόνες), ο γιος της Βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε πως διαγνώσθηκε με καρκίνο, ενώ ακολούθησε και παρόμοια ανακοίνωση από την Κέιτ Μίντλετον, με αποτέλεσμα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ να πρέπει να συμπαρασταθεί και στον πατέρα του και στην σύζυγό του.

Οι εξελίξεις ωστόσο ήταν θετικές και για τους δύο όσο ο καιρός περνούσε, πραγματοποιώντας ναι μεν ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις ωστόσο δεν άφησαν την ταλαιπωρία να βγει μπροστά, καθώς παράλληλα έκαναν την θεραπεία τους.

Ποιες οι εξελίξεις με την υγεία του Βασιλιά Κάρολου;

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία νέα τα οποία μετέφερε η Καμίλα, ο Βασιλιάς της Αγγλίας τα πηγαίνει πολύ καλά. Συγκεκριμένα η γυναίκα του απάντησε σε εργαζόμενη «Πάει πολύ καλά».

Ο Κάρολος μένει με την Καμίλα και μέλη της βασιλικής οικογένειας στο Μπαλμόραλ στην Σκωτία. Μαζί του είναι και η Κέιτ Μίντλετον η οποία υποβάλλεται επίσης σε θεραπεία για καρκίνο.


Ο λόγος που δεν αποκαλύπτει από ποιο είδος καρκίνου πάσχει

Τι κι αν έχει επιστρέψει στα καθήκοντά του η μάχη που δίνει για την ζωή του συνεχίζεται και πραγματικά μόνο εκείνος ξέρει τι περνά. Μια είναι η ερώτηση που βασανίζει ωστόσο τον λαό: Τι είδους θεραπεία έχει λάβει, γιατί δεν έχει χάσει τα μαλλιά του και τι είδους καρκίνο έχει καταπολεμήσει; Από την αρχή της περιπέτειας υγείας του Βασιλιά Κάρολου, άνθρωποι από το περιβάλλον του είχαν επισημάνει πως δεν πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα σχετικές ανακοινώσεις για την πορεία της υγείας του παρά μόνο αν κάτι θεωρούνταν πολύ σημαντικό.

Ποιος ο λόγος;

Η Sun επικαλούμενη πηγή, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα αναφέρει: «Σκοπός του είναι να προσεγγίσει και να αγκαλιάσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους που έχουν επηρεαστεί από τον καρκίνο. Όσο πιο συγκεκριμένος είσαι τόσο λιγότερους ανθρώπους μπορείς να εμπλέξεις και να υποστηρίξεις», ενώ σχετικά με το γεγονός ότι από τις θεραπείες δεν έχουν πέσει τα μαλλιά του γράφει:

Δείτε επίσης: Βασιλιάς Κάρολος: Επικοινώνησε με Έλληνα μοναχό μετά τη διάγνωση με καρκίνο - Η χάρη που του ζήτησε

Βασιλιάς Κάρολος

«Δεν είναι πρωτοποριακή σε καμία περίπτωση, καθώς είναι διαθέσιμη για κάθε καρκινοπαθή. Οι θεραπείες είναι ιδιαίτερα εξελιγμένες με τρόπους που οι προηγούμενες θεραπείες δεν ήταν».