Ατζούν Ιλιτζαλί: Το πριγκιπικό νυφικό της 25χρονης συζύγου του και το πανάκριβο σκάφος που έφτασαν στην δεξίωση

Νέες φωτογραφίες από τον γάμο τους στην Τουρκία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ατζούν Ιλιτζαλί: Το πριγκιπικό νυφικό της 25χρονης συζύγου του και το πανάκριβο σκάφος που έφτασαν στην δεξίωση

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί παντρεύτηκε την 25χρονη σύντροφό του, Ayca Cagla Altunkaya στην Τουρκία έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μπορεί να ήθελαν να γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα ωστόσο, το μυστήριο και όλες οι λεπτομέρειες έγιναν πρωτοσέλιδο σε πολλά sites και περιοδικά.

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να ενώσει τη ζωή του με όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης έπειτα από δυο χρόνια κοινής πορείας. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν το ζευγάρι πολύ ευτυχισμένο να απολαμβάνει την πιο όμορφη ημέρα της ζωή του.

Νέες φωτογραφίες από τον 4ο γάμο του Ατζούν Ιλιτζαλί

Και ενώ αυτός ο γάμος για τον Ατζούν είναι ο τέταρτος, δεν τσιγκουνεύτηκε ούτε το λυπήθηκε και είχε από όλα. Μάλιστα, στην δεξίωση του γάμου το ζευγάρι έφτασε με το πανάκριβο σκάφος του τούρκου παραγωγού το οποίο ήταν στολισμένο στα λευκά.


Από την άλλη, η νύφη έδειχνε σαν πριγκίπισσα μέσα στο ονειρικό νυφικό της που είχε τους ώμους έξω.

Δείτε επίσης: Πέθανε βασικό στέλεχος της Acun Medya που βρισκόταν πίσω από το Survivor και το The Voice

Ατζούν Ιλιτζαλί γάμος

Να σημειώσουμε πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες. Ο πρώτος του γάμος έγινε το 1988, με την Σεντά Μπασμπούγκ, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Μπανού (γενν. 1990). Το διαζύγιο τους βγήκε το 1993.

Το 2003 παντρεύτηκε τη Ζεϊνέπ Γιλμάζ, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, τις Λεϊλά (γενν. 2004) και Γιασεμίν (γενν. 2007). Το 2010, όντας παράλληλα παντρεμένος, ξεκίνησε τη σχέση του με την Σεϊμά Σουμπασί, φτάνοντας έτσι στις διαδικασίες διαζυγίου με τη σύζυγο του. Ωστόσο, λίγο αργότερα το ζευγάρι συμφιλιώθηκε και οι διαδικασίες διακόπηκαν.

Το 2013, γεννήθηκε όμως η τέταρτη κόρη του, Μελίσα, από τη παράνομη σχέση του με την Σουμπασί κι έτσι πήρε διαζύγιο από τη Γιλμάζ, το οποίο εκδόθηκε το 2016. Από το 2017 μέχρι το 2018, υπήρξε παντρεμένος με την Σεϊμά Σουμπασί.