Ανδρομάχη – Έχει μπει στο μήνα της, αλλά: «Κάποιος περνάει πολύ καλά εκεί μέσα και δεν λέει να μας κάνει την τιμή»

Ανυπομονεί για να γεννήσει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/andromache_dim
Instagram/andromache_dim

Η Ανδρομάχη βρίσκεται στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, περιμένοντας το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της, Γιώργο Λιβάνη. Το ζευγάρι ανυπομονεί για τη μεγάλη μέρα, έχοντας ήδη αποφασίσει για το όνομα που θα πάρει ο γιος τους: Γεράσιμος.

Η Ανδρομάχη, που είναι ενεργή στα social media, μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και την εγκυμοσύνη της με τους ακολούθους της. Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Το βίντεο που δημοσίευσε η Ανδρομάχη

Με το χαρακτηριστικό της χιούμορ, σχολίασε την εικόνα: «Κάποιος περνάει πολύ καλά εκεί μέσα και δεν λέει να μας κάνει την τιμή». Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης προετοιμάζονται για τη γέννηση του γιου τους, και για το νέο κεφάλαιο που θα ανοίξουν στην οικογενειακή τους ζωή. Το ζευγάρι ετοιμάζει γάμο και βάφτιση μαζί το επόμενο καλοκαίρι.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Γιώργος Λιβάνης μοιράστηκε τη χαρά του για τις αλλαγές που έφεραν στη ζωή του οι τελευταίοι μήνες, αποκαλύπτοντας πως αρχικά είχε πιστέψει ότι το μωρό του με την Ανδρομάχη θα είναι κορίτσι, από λάθος του γιατρού. Τελικά, όταν το μπλε χρώμα εμφανίστηκε στο gender reveal, δεν έκρυψε τη χαρά του για την έλευση του γιου τους, ο οποίος θα ονομαστεί Γεράσιμος προς τιμήν του πατέρα του.

«Ανυπομονώ να γεννηθεί το παιδί μας με την Ανδρομάχη. Αυτά τα πράγματα είναι απλά, ήρθε και έδεσε. Πέρσι τέτοια εποχή, αν με ρωτούσες, θα σου έλεγα ότι αποκλείεται να μου συμβεί όλο αυτό. Όταν είδα το παιδί χοροπηδούσα, αν και η έντονη αντίδραση ήταν πιο μετά. Στην αρχή μου έλεγαν πως ήταν κοριτσάκι για κάνα μήνα, μπερδεύτηκε ο γιατρός. Θέλω να βρίσκομαι μέσα στον τοκετό, είμαι δίπλα της σε όλα και θα είμαι εκεί από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή», έχει δηλώσει ο Γιώργος Λιβάνης.