Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σε ελληνική ταβέρνα στην πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο - Έφαγε με την σύζυγό του

Τίμησαν την ντόπια κουζίνα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/giannis_an34
Instagram/giannis_an34

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ, οι οποίοι πρόσφατα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια εντυπωσιακή τελετή στο Costa Navarino, φαίνεται να απολαμβάνουν τις πρώτες στιγμές της κοινής τους ζωής με την παραμονή τους στην Ελλάδα.

Το νεόνυμφο ζευγάρι έχει επιλέξει να εξερευνήσει για λίγο ακόμα τη χώρα και την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, κάτι που έκανε γνωστό μέσω μιας ανάρτησής του ο Έλληνας μπασκετμπολίστας στο Instagram. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράστηκε με τους ακολούθους του στιγμιότυπα από μια βραδιά σε μια παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα μαζί με τη σύζυγό του.

Δείτε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το υπέρλαμπρο νυφικό της Μαράια όλο δαντέλα με κορσέ - Η φωτογραφία από τον πρώτο τους χορό

Τα πιάτα που έφαγε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Στις φωτογραφίες το ζευγάρι απεικονίζεται να απολαμβάνει πιάτα της ελληνικής κουζίνας: φρέσκα ψάρια, χωριάτικη σαλάτα, τηγανιτά κολοκυθάκια και καλαμαράκια. Η επιλογή του ζευγαριού να τιμήσει εκ νέου την ελληνική κουζίνα μετά τον γάμο, δείχνει την αγάπη και των δύο για τη χώρα στην οποία μεγάλωσε ο αστέρας του NBA.

Μάλιστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ζητήσει ελληνικές γεύσεις και στον γάμο του, με το μενού της μεγάλης βραδιάς να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, μεσσηνιακό κρασί, καθώς και εδέσματα με βάση το αγνό παρθένο ελαιόλαδο.

Ο πρόσφατος γάμος του Γιάννη με τη Μαράια ήταν το αποκορύφωμα σε ένα γλυκό love story που ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν ένα χρόνο μετά την αποφοίτηση της Μαράια από το κολέγιο του «Rice Owls», το 2013, όπου άρχισε να εργάζεται ως ειδικευόμενη στην Φιλαδέλφεια στους 76ers με τον τίτλο της «Basketball Operations».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαράια Ριντλσπρίγκερ γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1992, άρα σήμερα είναι 32 ετών και ασχολείτο με το βόλεϊ, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου 1994 και σήμερα είναι 29 ετών. Έχουν, δηλαδή, τρία χρόνια διαφοράς.