Χάρης Χριστόπουλος & Ανίτα Μπράντ: Αγκαλιά με τα παιδιά τους στην 6η επέτειο γάμου – Στο ξωκλήσι που παντρεύτηκαν

Η τρυφερή αφιέρωση στη γυναίκα της ζωής του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από τη μέρα που ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ ένωσαν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι, που είχε σχέση για χρόνια πριν αποφασίσει να επισημοποιήσει τον δεσμό του, παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 σε μια ιδιαίτερα ρομαντική και λιτή τελετή. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε σε ένα απομονωμένο εξωκλήσι, στο «Νησί του Σικελιανού», μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με μόλις επτά καλεσμένους.

Σήμερα, έξι χρόνια μετά, οι δυο τους παραμένουν ευτυχισμένοι, απολαμβάνοντας τη ζωή με τα δύο παιδιά τους. Για να τιμήσουν την επέτειο αυτή, ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ επέστρεψαν στο ίδιο εξωκλήσι μαζί με τους γιους τους. Εκεί, ξαναζωντάνεψαν τις αναμνήσεις της ημέρας του γάμου τους και προσευχήθηκαν για την αγάπη και την οικογένειά τους.

Δείτε επίσης: Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Καμία σχέση με τα κλασικά σπίτια της Αθήνας - Φωτογραφίες από το loft τους στην Αθήνα που πριν ήταν εργοστάσιο

Η τρυφερή αφιέρωση του Χάρη Χριστόπουλου στην Ανίτα Μπραντ

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Χριστόπουλος μοιράστηκε μια συγκινητική φωτογραφία από την επίσκεψή τους, γράφοντας: «Πριν από έξι χρόνια, σε ένα έρημο νησάκι με ένα εξωκλήσι, δώσαμε αιώνιους όρκους αγάπης και σεβασμού, ενώπιον θεού, και ανθρώπων. Σήμερα την ίδια ημέρα γυρίζουμε στην ίδια εικόνα μπροστά με δυο αγγελικές ψυχές μέσα στα χέρια μας, για να προσευχηθώ ξανά, ακριβώς με τα ίδια λόγια που είπα και τότε στον Άγιο Νικόλα. Σε ευχαριστώ Θεέ μου, σε ευχαριστώ γυναίκα μου…».

«Ο Χάρης με στηρίζει, αλλά δεν τα κάνει όλα μαζί μου, έχουμε διαφορετικά κομμάτια. Ο Χάρης είναι το παιχνίδι, οι βόλτες, η διασκέδαση. Είναι εκείνος που θα κάνει ό,τι χαζομάρα μπορείς να σκεφτείς με τα παιδιά», έχει δηλώσει η Ανίτα Μπραντ για τον σύζυγό της αρχικά.

«Έχουμε ζηλέψει ο ένας τον άλλον. Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν, τότε που ήταν στο My Style Rocks, του είχα πει για κάτι ότι "καλύτερα αυτό να μην το κάνεις γενικά". Στο παρελθόν υπήρχε πιο πολύ ζήλια. Μετά από δυο παιδιά και οι δυο μας ξέρουμε τους κωδικούς των κινητών, τι να κρύβεις; Βλέπουμε πού βρισκόμαστε ο ένας και ο άλλος, έχουμε βάλει το GPS», συμπλήρωνε αναφερόμενη στον Χάρη Χριστόπουλο.