Θοδωρής Αθερίδης: «Οι ηθοποιοί είμαστε ήσυχοι, έχουμε τον Μπιμπίλα να μας πει ποιος πέθανε»

Κάποτε τους έκανε και τις φορολογικές δηλώσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Θοδωρής Αθερίδης: «Οι ηθοποιοί είμαστε ήσυχοι, έχουμε τον Μπιμπίλα να μας πει ποιος πέθανε»

Ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Τετάρτης 4/9. Ο ηθοποιός πέρα από την απώλεια της μητέρας του και το εγκεφαλικό που υπέστη, αναφέρθηκε και στον Σπύρο Μπιμπίλα που έχει αναλάβει τον ρόλο να τους ενημερώνει για το ποιος ηθοποιός πέθανε και ποιος όχι.

Όπως ανέφερε, πέρα από τις κηδείες των ηθοποιών, ο Σπύρος Μπιμπίλας για μία περίοδο τους βοηθούσε (αφιλοκερδώς εννοείται) να κάνουν τις φορολογικές τους δηλώσεις. Παρά τον σπαρταριστό διάλογο, ο Θοδωρής Αθερίδης δεν έκρυψε την εκτίμησή του για τον δύσκολο ρόλο που έχει αναλάβει ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας.

Δείτε επίσης: Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν στενοχωρήθηκα για τη μαμά μου που πέθανε...» - Η δεύτερη μεγάλη απώλεια στη ζωή του

Η αναφορά του Θοδωρή Αθερίδη στον Σπύρο Μπιμπίλα

«Οι δημοσιογράφοι πολλές φορές θέλετε να βγάλετε μια είδηση που κάποιος θέλει να κρύψει για κάποιο άλλο λόγο. Κι εσείς δε το κάνετε γιατί είστε αναίσθητοι, το κάνετε γιατί ο ανταγωνισμός σας οδηγεί εκεί, είναι το “ποιος θα το βγάλει πρώτος”. Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε ήσυχοι, έχουμε τον Μπιμπίλα να μας πει ποιος πέθανε και ποιος έπαθε τι», σημείωσε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ανέφερε μάλιστα πως ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν ήθελε αυτό το ρόλο κάποτε. Σε αυτό ο Θοδωρής Αθερίδης απάντησε πως: «Είναι περίεργο παιδί ο Σπύρος. Παλιά είχε αναλάβει και έκανε όλες τις φορολογικές δηλώσεις όλων των ηθοποιών αφιλοκερδώς. Ήξερε από φορολογικά και τους την έκανε σωστά για να τους βοηθήσει να κερδίσουν χρήματα ή να μην χάνουν. Μετά άρχισε με τις κηδείες, πέθανε ο ένας, πέθανε ο άλλος».