Ατζούν Ιλιτζαλί: Μόλις παντρεύτηκε την 25χρονη σύντροφό του – Είναι ο 4ος γάμος του

Έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες από τις προηγούμενες συζύγους του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ατζούν Ιλιτζαλί: Μόλις παντρεύτηκε την 25χρονη σύντροφό του – Είναι ο 4ος γάμος του

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, παντρεύτηκε για τέταρτη φορά, αυτή τη φορά με τη σύντροφό του, Ayca Cagla Altunkaya. Η σχέση τους μετρά σχεδόν δύο χρόνια και, παρά τις διαφορές ηλικίας, δείχνουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, στο Μέγαρο Εσμά Σουλτάν, ενώ κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο στενός συνεργάτης του παραγωγού Εσάτ Γιοντούκ και η Τζερέν Κοτσακαπλάν.

Η σύζυγός του κουμπάρου, Χάντε Γκιουλσέν, βρισκόταν ανάμεσα στους καλεσμένους και δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο στο Instagram, όπου το ζευγάρι ποζάρει μπροστά στη θάλασσα με φόντο έναν εντυπωσιακό στολισμό με λευκά λουλούδια. Η Γκιουλσέν έγραψε στα τουρκικά «Ευτυχία» πάνω στη φωτογραφία, αποτυπώνοντας την χαρούμενη ατμόσφαιρα της ημέρας.

Ατζούν Ιλιτζαλί: Μόλις παντρεύτηκε την 25χρονη σύντροφό του – Είναι ο 4ος γάμος του

Και ο Γιώργος Λιανός στο πλευρό του Ατζούν Ιλιτζαλί

Στο πρόσωπό της φαίνεται πως έχει βρει το λιμάνι του. Μπορεί να τους χωρίζουν 30 χρόνια, ωστόσο ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η αγαπημένη του κλείνουν τα αυτιά τους μπροστά στις κακές γλώσσες. Είναι μαζί του από το 2020, όπου οι δυο τους ουσιαστικά το ανακοίνωσαν με μία φωτογραφία τους στο Instagram. «Είπα τα συναισθήματά μου στο αυτί σου σήμερα για να μην ακούνε όλοι. Χρόνια πολλά, κάθε μέρα να είναι χαρούμενη έτσι», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Τούρκος παραγωγός του Survivor στα γενέθλια της αγαπημένης του.

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι είχε επισκεφτεί τη Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι. Η κάμερα του Mykonos Live Tv «τσάκωσε» τον Ατζούν Ιλιτζαλί και τη σύντροφό του στα σοκάκια, στα Ματογιάννια συγκεκριμένα, την ώρα που η νεαρή δοκίμαζε ρούχα σε γνωστή μπουτίκ ρούχων. Παρέμειναν εκεί για πάνω από μία ώρα και παρόλο που εκείνος έδειχνε να περιμένει με υπομονή, υπήρχαν κάποιες στιγμές που έδειχνε να βαριέται.

Μετά την τελετή, αναμένεται να ακολουθήσει ένα μεγαλύτερο πάρτι με περισσότερους καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και ο παρουσιαστής του ελληνικού Survivor, Γιώργος Λιανός, με τον οποίο έχουν γίνει φίλοι πέρα απ' την επαγγελματική τους συνεργασία. Αυτός ο γάμος είναι ο τέταρτος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί με τον Τούρκο παραγωγό να έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα τέσσερις κόρες, τις οποίες και λατρεύει.