Δημήτρης Κόκοτας – 5 μήνες μετά το διπλό έμφραγμα ακόμα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον

«Υπάρχει πολύ μικρή βελτίωση», λέει η σύζυγός του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή, κατάσταση παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας 5 μήνες μετά το διπλό έμφραγμα που υπέστη. Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται από τις 28 Μαρτίου 2024 σε καταστολή και έκτοτε δίνει τη δική του μάχη για να επανέλθει.

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, μίλησε στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Τετάρτης (4/9), και τόνισε πως δυστυχώς δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές το τελευταίο διάστημα.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: «Η κατάσταση είναι...» - Η νέα ανακοίνωση της Ματίνας Παγώνη για την υγεία του 4 μήνες μετά την εισαγωγή στο νοσοκομείο

Σημειώνεται πως ο Δημήτρης Κόκοτας έχει μεταφερθεί από Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και ανταποκρίνεται μόνο σε επώδυνα ερεθίσματα. Σύμφωνα με την Κατερίνα Κόκοτα, ακόμα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον και βρίσκεται από την επίβλεψη των γιατρών μέχρι να ξυπνήσει. Ωστόσο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο νέος κύκλος εξετάσεων, ώστε να αξιολογηθεί πλήρως η πορεία της υγείας του.

Τι δήλωσε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα για την κατάσταση της υγείας του

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, υπάρχει πολύ μικρή βελτίωση με δεδομένο ότι βγήκε από την ΜΕΘ και αυτή τη στιγμή είναι στη ΜΑΦ. Ακόμα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον, δεν υπήρχε κάποια σημαντική αλλαγή στις κινήσεις του Δημήτρη. Μέχρι να ξυπνήσει, μέχρι να σηκωθεί, θα είναι υπό την επίβλεψη των γιατρών», ανέφερε μεταξύ άλλων η σύζυγος του Δημήτρη Κόκκοτα.

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε σε αναμονή γιατί δεν έχουν γίνει ακόμα κάποιες εξετάσεις που χρειάζεται να γίνουν, έχω την ενημέρωση ότι θα γίνουν μέσα στον μήνα, αλλά περιμένω και ελπίζω να τα καταφέρει».