Ελίνα Παπίλα: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα της παρουσιάστριας - Μόλις το έκανε!

Αλλάζει παρτενέρ και δηλώνει ενθουσιασμένη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Ένα νέο βήμα στην επαγγελματική της ζωή ετοιμάζεται να κάνει η Ελίνα Παπίλα όπως ανακοίνωσε η ίδια με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μπορεί να συνεχίζει τη ραδιοφωνική εκπομπή της στον Sfera, ωστόσο αλλάζει παρτενέρ.

Η Ελίνα Παπίλα παρουσίαζε την εν λόγω εκπομπή με τον Θανάση Πασσά, ωστόσο τον διαδέχεται ένας πρώην συνεργάτης του στις «Μύγες» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο λόγος για τον Νικόλα Ράπτη, που έχει δηλώσει πως το αγαπημένο το μέσο είναι το ραδιόφωνο.

Δείτε επίσης: "Κόλαφος" η Νεφέλη Μεγκ για την Ελίνα Παπίλα: «Έχω γίνει έξαλλη με τις δηλώσεις που έκανε! Την ψώνισε τελείως» - Έντονες αντιδράσεις μετά τη συνέντευξή της

Η ανακοίνωση της Ελίνας Παπίλα για το νέο της παρτενέρ

Στην ανακοίνωσή της η Ελίνα Παπίλα ανέφερε πως: «Όχι δεν ξυπνάω έτσι το πρωί ούτε ποζάρω κάθε μέρα στον φακό. Αυτή η φωτο είναι από την επίσημη φωτογράφηση του Sfera και την ανεβάζω σήμερα πρωτομηνιά για να σας πω κάτι πολύ σημαντικό. Αύριο ξεκινάμεεεεε! Απογευματινό Sfera 102,2 κάθε απόγευμα 5-8! Αυτό που έχουμε χτίσει 2 χρόνια τώρα είναι κάτι μοναδικό και φέτος έχω την αίσθηση ότι θα ζήσουμε και πάλι μεγαααλες στιγμές. Θα σας εξηγήσω γιατί.

Όταν τον γνώρισα προσπαθούσα να τον ψυχολογήσω. Δεν καταλάβαινα πότε μιλάει σοβαρά και πότε κάνει πλάκα. Κάθε φορά, μα κάθε φορά που μου λέει κάτι εγώ γελάω. Κι αυτός απλά με κοιτάει και περιμένει να σταματήσω. Επίσης με απειλεί. Αν ποτέ καθυστερήσω στην εκπομπή μου λέει ότι θα πάρει τηλ τον διευθυντή. Αυτός είναι ο Νικόλας Ράπτης και μαζί θα ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές! Περιμένω πώς και πώς»